Princis Viljams un Keita grasās pārvākties (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Leta/EPA

Kembridžas hercogi Keita un Viljams jau vairākus gadus kopā ar bērniem dzīvo Anglijas grāfistē Norfolkā. Tomēr britu medijs «Daily Mail» ziņo, ka karaliskais pāris 2017.gadā pārvāksies uz Londonu.

Princis Viljams un Keita ir ieplānojuši, ka nākamajā gadā viņu dēls princis Džordžs (3) mācīsies Londonā, kas nozīmē, ka ir nepieciešams mainīt arī viņu pastāvīgo dzīvesvietu - no Norfolkas rezidences uz Kensingtonas pili.

Britu mediji ziņo, ka Kembridžas hercogi nolēmuši Džordžu sūtīt Veterbija skolā (Wetherby School) Londonā, kas atrodas netālu no Kensingtonas pils. Mācības šajā skolā semestrī maksā apmēram 7,6 tūkstošus eiro Veterbijas pirmsskolas izglītības iestādē iepriekš mācījušies arī princis Viljams un viņa brālis princis Harijs.

2016.gada sākumā princis Džordžs uzsāka savas gaitas Norfolkas grāfistes bērnudārzā, kurš atrodas apmēram 15 kilometru attālumā no Kembridžas hercogu mājām.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu