Pasaulē nācis dziedātājas Pinkas dēls (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājas Pinkas un motokrosa čempiona Kerija Hārta ģimenē pasaulē nācis otrais mazulis - dēls, kuram dots vārds Džeimsons Mūns.

37 gadus vecā dziedātāja fotoapmaiņas vietnē «Instagram» apstiprināja, ka dēls dzimis pirmdien.

Par grūtniecību pāris paziņoja 16.novembrī.

Hārts nesen atklāja, ka, tuvojoties paredzētajam dzemdību laikam, ģimene ar piecgadīgo meitu Vilovu nolēmusi Ziemassvētku laikā palikt mājās, jo viņa sievai nav ieteicams ceļot.

«Šis būs pirmais gads, kad mēs paliksim mājās,» sportists teica izdevumam «People», piebilstot, ka parasti viņi dodas uz sievas ģimenes mājām Pensilvānijā.

 

I love my baby daddy ?

A photo posted by P!NK (@pink) on

17.janvārī pāris svinēs 11.kāzu gadadienu.

Pinka, kuras īstais vārds ir Alīsija Mūra, apprecējās 2006.gada janvārī. Pāris iepazinās 2001.gadā. Viņu pirmā meita pasaulē nāca 2011.gadā.

Pinka 2000.gadā izlaida savu debijas albumu «Can't Take Me Home», bet 2001.gadā viņa saņēma «Grammy» balvu labākajam popa projektam septiņdesmito gadu hita «Lady Marmalade» jaunajai versijai, kuru viņa izpildīja kopā ar «Lil' Kim», Kristinu Agileru un Maju.

Kopumā viņa izdevusi sešus studijas soloalbumus.

 

Jameson Moon Hart 12.26.16

A photo posted by P!NK (@pink) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu