Terorakts naktsklubā Turcijā: Aculiecinieki pastāsta par notikušo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ārvalstu medijos parādās aculiecinieku liecības par teroraktu Turcijas lielākajā pilsētā Stambulā, kur bruņots uzbrucējs Jaungada svinību laikā atklāja uguni naktsklubā, nogalinot 39 cilvēkus, tostarp 16 ārzemniekus, un ievainojot vēl 69 cilvēkus.

Aculieciniece Sinema Ujanika pastāstījusi aģentūrai «Associated Press», ka naktsklubā pēc apšaudes redzējusi vairākus līķus. Viņas vīrs uzbrukumā ievainots.

«Pirms sapratu, kas notiek, mans vīrs saļima man virsū,» pastāstījusi Ujanika, kura pašlaik atrodas slimnīcā.

«Lai varētu piecelties, man bija jānoceļ vairāki līķi.» Neskatoties uz daudzajiem ievainojumiem, viņas vīra stāvoklis ir stabils.

Tikmēr 22 gadus vecais Mehmets Dags uzrbrukuma brīdī gājis garām klubam un redzējis, kā uzbrucējs šauj uz policistu un kādu citu garāmgājēju. Pēc tam vīrietis nošāvis apsargus un iegājis klubā.

«Viņš iegāja iekšā un bija dzirdami šāvieni, bet pēc divām minūtēm - sprādziena troksnis,» pastāstījis aculiecinieks.Viņš palīdzējis kādai sievietei, kura gulējusi asiņu peļķē un izsaucis mediķus.

Naktsklubā Jaungada atnākšanu svinēja vismaz 700 cilvēku, ziņoja «Dogan».

«Reina» ir viena no elitārākajām izklaides vietām Stambulā, un tajā tiek ielaisti tikai apmeklētāji, kas ir labi ģērbušies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu