Aija Andrejeva sāks koncerttūri «Ceļojums pie sevis» (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liene Pētersone

Dziedātāja Aija Andrejeva 8.februārī ar jauno akustisko dziesmu programmu «Ceļojums pie sevis» dosies koncerttūrē pa Latvijas pilsētu kultūras namiem, informēja dziedātājas pārstāve Una Griškeviča.

Jaunajā programmā iekļauti visi dziedātājas hīti - Kārļa Lāča, Harija Zariņa, Ulda Marhilēviča un citu autoru skaņdarbi «Tumsā», «Kamoliņš», «Kafijas krūze», «Lelle», «What For?!», «Ar tevi lasīju kastaņus», «Vēl», «Kā neviens», «Tu un es», «Ēnas» un «Pavasaris». «Pašlaik aktuālākās dziesmas, kas ietērptas citās skaņās un krāsās,» tā šo repertuāru vērtē Andrejeva.

Dziedātāja uzsver, ka šī programma, kur dziesmas būs dzirdamas pavisam citādākā skanējumā, citās krāsās un noskaņās, būs kā noslēgums vienam dzīves un karjeras posmam un skaists tilts uz gaidāmo albumu. «Uz koncertiem, kas skanēs daudzās Latvijas pilsētās, aicinu visus tos, kas varbūt nav paguvuši noskatīties kādu no maniem lielajiem koncertiem. Gribu ar saviem klausītājiem tikties intīmā un mājīgā atmosfērā, ļaujot viņiem satikties ar sevi un savu Mazo princi,» piebilst Andrejeva.

Jaunajā koncertprogrammā par muzikālo pavadījumu gādās Kaspars Ansons (ģitāras), Jānis Pauls (čells) un Kaspars Kurdenko (perkusijas).

Koncertu norises vieta 8.februārī plkst.19 būs Ogres Kultūras centrs, 10.februārī plkst.19 Saldus mūzikas skola, 12.februārī plkst.18 Salaspils kultūras nams «Rīgava», 18.februārī plkst.18 Kandavas Kultūras nams, 24.februārī plkst.19 Mārupes Kultūras nams, 25.februārī plkst.19 Ikšķiles tautas nams, 8.martā plkst.19 Ropažu Kultūras centrs, 17.martā plkst.19 Bauskas Kultūras centrs, 24.martā plkst.19 Kuldīgas Kultūras centrs, 25.martā plkst.18 Līvānu Kultūras centrs un 31.martā plkst.19 Kultūras pils «Ziemeļblāzma», Rīgā.

Tāpat koncerti notiks 14.aprīlī plkst.19 Alūksnes Kultūras centrā, 21.aprīlī plkst.19 Ķekavas Kultūras namā, 22.aprīlī plkst.18 Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis» un 29.aprīlī plkst.18 Krustpils Kultūras namā.

Biļetes uz dziedātājas koncertprogrammu «Ceļojums pie sevis» var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un «www.bilesuparadize.lv».

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu