No darba teātrī atbrīvota aktrise Gunta Virkava (83)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pirms Vecgada vakara Nacionālā teātra mājas lapā kārtējo reizi parādījās informācija, ka tautā iemīļotā izrāde «Laulāts un brīvs» tiek atcelta un teātra kasēs var atgūt naudu par biļetēm. Šī nav pirmā reize, kad teātrim nākas ziņot ko tādu saistībā ar šo izrādi. Kā informē izdevums «Kas Jauns», izrāde slēgta aktrises Guntas Virkavas pašsajūtas dēļ.

Pagājušā gada laikā populārā izrāde «Laulāts un brīvs» atcelta februārī, martā, aprīlī, maijā, kā arī decembrī. Izrādās, visam pie vainas bijusi aktrises negaidītā saslimšana.

Virkavai tuvu stāvoša persona izdevumam stāsta, ka teātra direktors Ojārs Rubenis ilgi auklējies ar Guntu, bet arī viņa pacietība nav bezizmēra. Par spīti citu aktieru lūgumiem apdomāties un dot vēl vienu iespēju, Rubenis izlēmis pārtraukt darbu ar aktrisi, neraugoties uz 41 gadu ilgo sadarbību.

Izdevuma informators neslēpj, ka pēdējā izrāde, kuru nācās pārtraukt, beidzās ar to, ka aktrisei palicis slikti un bija jāizsauc neatliekamā medicīniskā palīdzība, bet, kāpjot ārā no mašīnas, aktrise nokritusi un salauzusi rokas pirkstu.

Pati aktrise noliedz, ka darba pārtraukšana teātrī saistīta ar alkoholismu, sakot, ka uz slimnīcu aizvesta augstā asinsspiediena dēļ.

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu