Jānis Stībelis dosies koncerttūrē pa Latviju (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matīss Markovskis

14.februārī plkst.19 Ķekavas kultūras namā koncerttūri «Sajūti!» pa Latvijas pilsētām sāks dziedātājs Jānis Stībelis, aģentūru LETA informēja dziedātāja pārstāve Una Griškeviča.

Koncertos kopā ar Stībeli muzicēs instrumentālisti Raimonds Macats (taustiņinstrumenti, mutes harmonikas un čells), Miķelis Vīte (perkusijas) un Andrejs Jevsjukovs (ģitāra), kā arī jaunā dziedātāja Megija Naunikas.

Koncertos skanēs tādas Stībeļa pazīstamākās un populārākās dziesmas kā «Glāze piena», «Tikai Tev», «Ir tik karsts», «Pozitīvs», «Divas Pasaules», «Es tikai smejos» un citas.

Stībelis skaidroja, ka viņš apmēram septiņus gadus nav koncertējis Latvijā, tāpēc nolēma rīkot koncertus, kuros skanēs labākās dziesmas no viņa deviņiem albumiem. «Jau sen vēlējos veikt savas koncertdarbības rezumē. Manuprāt, šis ir labākais veids to izdarīt,» pauda Stībelis.

Tūres «Sajūti!» koncerti notiks 14.februārī plkst.19 Ķekavas kultūras namā, 19.februārī plkst.18 Vidzemes koncertzālē «Cēsis», 8.martā plkst.19 Siguldas koncertzālē «Baltais Flīģelis», 24.martā plkst.19 Smiltenes kultūras centrā, 1.aprīlī plkst.18 Skrīveru kultūras centrā, 14.aprīlī plkst.19 Talsu tautas namā, 28.aprīlī plkst.19 Ādažu kultūras centrā, 6.maijā plkst.18 Kuldīgas kultūras centrā, 10.maijā plkst.19 Jelgavas kultūras namā, 19.maijā plkst.19 Rīgas Kongresu namā, 7.oktobrī plkst.19 Valmieras Kultūras centrā, 14.oktobrī plkst.18 Alūksnes kultūras centrā, 21.oktobrī plkst.18 Liepājas Olimpiskajā centrā un 27.oktobrī plkst.19 Ogres Kultūras centrā.

Stībelis pazīstams arī kā grupas «Shake and Bake» dalībnieks, dažus gadus viņš apguvis R&B vokālu Holivudas Mūzikas institūtā ASV. Skatuves karjeras laikā Stībelis klajā laidis deviņus studijas albumus, tostarp «Don’t Turn Away» kopā ar «Shake & Bake», «Inspiration», «Paliec tepat», «Glāze piena», «Ļubovj nastala», «Secret Mission», «Diapozitīvi», «Summer City» un «2 pasaules», kura ierakstu sesija noritēja Apvienotajā Karalistē.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu