«Lauku sētas» fināls: Caur zirgu mēsliem pie galvenās balvas (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vairāk kā divus mēnešus TV skatītājus ir priecējis šovs «Lauku sēta», ar kuru kopā piedzīvota raiba vasara un spēcīgas emocijas – darba prieks, asaras, intrigas un attiecību līkloči, bet 5.janvāra vakarā piedzīvojām šova fināla raidījumu, kurā noskaidrojās galvenās balvas ieguvēji.

«Lauku sētas» fināla spēlēs tikās trīs, fiziski un emocionāli, spēcīgākie pāri - Rūdolfs un Mairita, Jogita un Jolanta, kā arī Ilzīte un Una. Dalībniekiem nācās pierādīt savu varēšanu kā vienotai komandai, – visi pārdzīvotie kreņķi un kašķi ir jāaizmirst un jāmetas cīņā. Pāriem sasietām rokām bija jāpārvar spēcīgā Daugavas straume, katram dalībniekam jāuzrāpjas trīs metrus augstā stabā.

Fināla spēlē dalībniekus sagaidīja arī klasiskais ugunskura iededzināšanas uzdevums, kurā jāpielieto zināšanas un asprātība, lai pārdedzinātu diegu. Tāpat komandām bija jāatceras visi saimnieces zirgu vārdi, tāpēc nācās kārtīgi parakņāties pa zirgu mēsliem!

Fināla sērijas izskaņā noskaidrojās, ka galvenās balvas atslēga bija iekarināta kaklā vienam no saimnieces kumeļiem. Lai atrastu, kurš no zirgiem ir galvenās balvas turētājs – dalībnieki dabūja kārtīgi noskrieties un nopūlēties līdz spēku izsīkumiem. Galu galā domāt par vasarā radušos draudzību vairs nav laika domāt un uzvaras garša ņem virsroku.

Ar iegūto atslēgu slēdzot vaļā slēdzeni noskaidrojās, ka fināla sērijas izskaņā «Lauku sētas» galveno balvu (instrumentu dāvanu karti 5 tūkstošu eiro vērtībā) saņem Rūdolfs un Mairita!

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu