Ziemas aromāti automobilī (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Wunder-Baum gaisa atsvaidzinātāju ražotājs pēta, kuri aromāti ir piemērotāki ziemai un kāpēc.

Ziema ir laiks, kad cilvēki vēlas baudīt siltas un mājīgas sajūtas – visu, kas spētu tos sasildīt bargajā salā. Tas tiek panākts dažādiem līdzekļiem – gan ar dažādiem ārējiem, gan iekšējiem «sildītājiem» – tiem, kas nodrošina emocionālu siltuma sajūtu. Viens no tādiem – īpaši ziemai un aukstam laikam piemēroti aromāti, ar kuriem priecēt savu degunu, arī atrodoties automašīnā un ceļā.

«Siltās» smaržas palīdz

Ziemas periodā piemērotākie ir «siltie» aromāti, piemēram, kanēlis, krustnagliņas, melnais pipars, ingvers. Tomēr katrs aromāts pats par sevi ir ļoti intensīvs, un, ilgstoši to ieelpojot, var sākties galvasssāpes. Tāpēc šie aromāti parasti tiek jaukti ar citrusu smaržu. Ingvera un kanēļa aromātu ieteicams lietot agresīviem autobraucējiem, jo tie nomierina. Būtiski, ka ingvers darbojas arī kā imūnsistēmas stiprinātājs, kas jo īpaši aktuāli ir ziemā.

Meža aromāti – allaž modē

Pasaulē populārākais auto gaisa atsvaidzinātāju ražotājs Wunder-Baum ziemas periodā piedāvā šķidros gaisa atsvaidzinātājus ar priežu un meža aromātu. Šādi aromāti arī lieliski strādā, nodrošinot «sildošu» efektu emocionālā līmenī. Gada sākumā, it īpaši janvārī un februārī cilvēki nereti izvēlas aromātus ar citrusa aromātu, jo tas vismaz daļēji nodrošina uzmundrinošu efektu un tonusu, kas ir pazeminājies saules trūkuma un tumšā laika ietekmē.

Tree House - risinājums ne tikai automašīnai

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu