Madonna solās neļaut iespējamām sekām atturēt viņu no viedokļa paušanas (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu popdīva Madonna intervijā žurnālam «Harper's Bazaar» paziņojusi, ka nekad neļaus bailēm par ienākumiem atturēt viņu no sava viedokļa paušanas.

Madonna sacīja, ka viņu ļoti pārstiedz, klusums, kas valda mūzikas pasaulē.

«Es domāju, neviens izklaides biznesā, izņemot varbūt saujiņu cilvēku, nerunā par to, kas notiek. Neviens neieņem politisku nostāju, nepauž viedokli,» sacīja 58 gadus vecā dziedātāja.

«Viņi vēlas saglabāt neitrālu nostāju, lai varētu saglabāt savu popularitāti,» atzina Madonna, piebilstot, ka nepopulārs viedoklis var maksāt sekotājus sociālajos tīklos un kaitēt karjerai.

«Visi patiešām baidās. Ja tas neietekmē viņu ikdienas dzīvi, neviens neko nedara,» sacīja Madonna.

Intervijā «Harper's Bazaar» Madonna arī paziņoja, ka grasās palikt mūzikas pasaulē līdz mūža galam, jo vienkārši nespēj iedomāties savu dzīvi bez mūzikas.

«Tas ir (..) kā elpošana, un es nespēju iedomāties, ka varētu to nedarīt,» sacīja Madonna, piebilsto, ka viņas bijušais vīrs Gajs Ričijs to nav spējis saprast.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu