Madonna ar īpaši skarbu un tiešu uzrunu vēršas pie Trampa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vienmēr provokatīvā popzvaigzne Madonna sestdien Vašingtonā notikušajā sieviešu gājienā pret jauno ASV prezidentu Donaldu Trampu uzstājās ar īpaši asu un tiešu runu, norādot, ka «daudz domājusi par iespēju uzspridzināt Balto namu».

 «Mēs, sievietes, nepieņemam šo jauno tirānijas laikmetu, kurā apdraudētas ir ne tikai sievietes, bet visi marginālie cilvēki. Būt atšķirīgam šobrīd var pavisam nopietni izrādīties «noziegums». «Bija vajadzīgs šis briesmīgais tumsas brīdis, lai mūs, sasodīts, atmodinātu,» teica Madonna savā uzrunā. «Šķiet, mēs bijām ieslīguši māldīgā komforta sajūtā un ilūzijā, ka taisnīgums uzvarēs, ka beigās uzvarēs labais».

«Šajās vēlēšanās labais neuzvarēja.Taču labais uzvarēs beigās,» sacīja dziedātāja.

Savas uzrunas laikā Madonna trīs reizes vērsās pie Trampa ar frāzi («Fuck you!»).

Madonna, kura ASV prezidenta vēlēšanu kampaņas laikā atbalstīja Hilariju Klintoni, bija viena no daudzajām slavenībām, kas uzstājās ar runu sieviešu gājienu laikā visā pasaulē.

Madonnas uzruna bija visasākā un īpaši konfrontējoša. Viņa uzsvēra, ka šis gājiens iezīmē «revolūcijas sākumu» un piebilda, ka «mēs neatkāpsimies». «Tas ir sākums tik ļoti vajadzīgajām pārmaiņām,» piebilda dziedātāja.

«Madonna arī uzsvēra, ka viņa ir «dusmīga» un «pārskaitusies» par Trampa ievēlēšanu.

«Jā, es esmu dusmīga. Jā, esmu pārskaitusies. Jā, es daudz esmu domājusi par Baltā nama uzspridzināšanu.Bet es zinu, ka tas neko nemainīs.Mēs nedrīkstam krist izmisumā!».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu