Andris Bulis monoizrādē stāstīs par saviem pirmajiem dzīves notikumiem (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kultūras pilī «Ziemeļblāzma» 23.februārī plkst.19 notiks Andra Buļa monoizrāde «Lidojums», kurā viņš stāstīs par saviem pirmajiem dzīves notikumiem, proti, pirmo 1.septembri, pirmo mīlestību, pirmo nodevību un nožēlu, informēja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Anete Pitena

Viņa skaidroja, ka «Lidojums» nav klasiska monoizrāde, kur skatītājam jāklausās gari, monotoni teksti, bet gan aizraujošs kolektīvs piedzīvojums, kurā ikviens izrādes apmeklētājs iejūtas lidmašīnas pasažiera lomā. «Izrāde pārkāpj standartus, uzrunājot klātesošos tik tieši, ka robeža starp aktieri un skatītāju izzūd tik pat gaisīgi kā mākoņi aiz iluminatora,» pauda Pitena.

Izrāde ar panākumiem pārstāvējusi Latviju starptautiskos monoizrāžu festivālos - Igaunijā festivālā «Monomaffia», Lietuvā starptautiskajā teātru festivālā «Monobaltija» un festivālā «Atšpyndys», kur tika iegūta trešā vieta.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties kultūras pils «Ziemeļblāzma» informācijas centrā, kā arī «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu