Maikla Džeksona meita atklātā un emocionālā intervijā: Viņš tika nogalināts (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mirušā amerikāņu dziedātāja Maikla Džeksona (Michael Jackson) meita Parisa Džeksone (Paris Jackson) sniegusi emocionālu un atklātu interviju izdevumam «Rolling Stone», kurā izklāstīja savas izjūtas par tēva nāvi.

18 gadus vecā Parisa Džeksone, kas šobrīd darbojas kā modele un aktrise, izdevumam pārliecinoši sacīja, ka viņas tēvs tika nogalināts.

«Neapšaubāmi,» viņa sacīja. «Jo tas ir acīmredzami. Viss uz to norāda. Tā izklausās kā totāla konspirācijas teorija un tas izklausās muļķīgi, taču visi patiesie fani un ģimene to zina.»

Džeksone intervijā stāstīja, ka daudzi cilvēki vēlējušies, lai viņas tēvs nomirtu. Tāpat viņa joprojām cer, ka vienu dienu saņems visas atbildes par tēva nāvi.

«Es noteikti vēlos saņemt [red. - taisnīgumu un atbildes]. Tā ir šaha spēle. Un es cenšos spēlēt šo šaha spēli pareizi,» viņa sacīja.

Pēc Maikla Džeksona nāves Parisa saskārās ar neskaitāmām grūtībām, tai skaitā depresiju. 15 gadu vecumā viņa centās izdarīt pašnāvību, lietojot dažādus medikamentus un sagriežot savas plaukstu locītavas. Tāpat Džeksone atklāja, ka 14 gadu vecumā viņai seksuāli uzbrucis kāds svešinieks.

«Runā, ka laiks sadziedē... Tomēr patiesībā tā nav... Es pazaudēju vienīgo cilvēku, kas man jebkad bijis svarīgs,» sacīja Parisa.

Tāpat Džeksone atbildēja baumām par to, ka, iespējams, Maikls Džeksons nemaz nebija viņa bioloģiskais tēvs: «Viņš ir mans tēvs. Viņš vienmēr būs mans tēvs.»

Atgādinām, ka 2009.gada 25.jūnijā Maikls Džeksons bezsamaņā tika atrasts savā gultā, dienu vēlāk slimnīcā tika paziņots, ka mūziķis ir miris. Nāvi izraisīja nomierinošu medikamentu sajaukums.

Četru gadu cietumsodu par Džeksona netīšu nonāvēšanu 2011.gadā piesprieda viņa personīgajam ārstam Konrādam Marijam.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu