Foto: Laura Reinika piedzīvojumi krāsainajā Kubā (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/laurisreiniks/

Latviešu dziedātājs Lauris Reiniks kopā ar latviešu draugiem devies ceļojumā uz Kubu. Sociālās vietnes «Instagram» profilā mūziķis dalījies ar pirmajiem foto no piedzīvojuma.

Reiniks saviem draugiem un faniem ziņo, ka arī turpmāko ceļojuma gaitu «Instagram» vietnē publicēs dažādus foto. Mūziķis raksta, ka devies ceļojumā ar 14 citiem latviešiem, bet internetu izdodas izmantot ļoti maz.

«Fotogrāfiem Havana ir īsta pērle, kura iesprūdusi laikā, bet runā katrs stūrītis un māja. Nobružāta un krāsaina. Havana ir skaista šmule, kura grib, bet nevar sakopties. Sākumā ir šoks to redzot, bet pēc tam tu to pieņem un vizualizē, kā izskatītos, ja visu savāktu un uzfrišinātu,» pie vienas no attēliem, kas uzņemts Kubas galvaspilsētā Havanā raksta Reiniks.

Tāpat Lauris stāsta, ka Kubas iedzīvotāji labi zinot, kur atrodas Latvija.

 

Trīs leğendārie un uzticamie mērkaķi. Pirmais neko nedzird, otrais neredz, bet trešais nerunā. Es būšu tas ceturtais, kurš lieto instagram un jums lēnu garu ik pa brīdim parādīs kādu bildi no 14 latviešu super bez-interneta brīvdienām Kubā. Ja jums interesē, protams ?? / Three legendary and trustful monkeys. One doesn't hear, one doesn't see but the third one doesn't talk. I will be Nr4 who uses instagram and slowly puts out pictures from our internet free holidays in Cuba. 14 Latvians had so much fun in this amazing country. #cuba?? #varadero #beach #threemonkeys #monkey #beautifulbeach #manssamsung #carribean

A photo posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

 

Labrīt! Good morning! Buenos dias! Fotogrāfiem Havana ir īsta pērle, kura iesprūdusi laikā, bet runā katrs stūrītis un māja. Nobružāta un krāsaina. Havana ir skaista šmule, kura grib, bet nevar sakopties. Sākumā ir šoks to redzot, bet pēc tam tu to pieņem un vizualizē, kā izskatītos, ja visu savāktu un uzfrišinātu. P.S. Man baigi patīk tā zaļā mašīnas krāsa. ?/ Havana is a real pearl for photographers. Stuck in a time, but every corner and house seem to speak. Wornout and colorful. Havana is a beautiful but messy chick who wants to get her shit together but can't. At first it shocks but then you accept it and work your imagination on how everything would look fixed and brushed up. P.S. I totally love that green color of the car. ?#havana #cuba?? #vintagecar #oldcar #capitolium #habana #streetsofhavana

A photo posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

 

Thinking about life... #Havana #cuba?? #Rooftop #city

A photo posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu