Izjukušas Džeinas Fondas 8 gadus ilgušās attiecības (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktrise Džeina Fonda un mūzikas producents Ričards Perijs izbeiguši savas astoņus gadus ilgušās attiecības.

74 gadus vecais Perijs vietnei «Page Six» apstiprināja, ka viņa attiecības ar 79 gadus veco Fondu ir beigušās, bet viņi «joprojām ir ļoti tuvi».

«Tā nav šķiršanās, tā ir mūsu dzīves ritējuma maiņa,» Perijs teica izklaides kanālam «E! News». «Man ir žēl teikt, ka romantiskās attiecības ir beigušās. Mēs noteikti esam ļoti labi draugi. Mums ir kopīgas nodarbes. Mēs ļoti mīlam viens otru un, runājot par romantiskām attiecībām, tās uz laiku ir atliktas malā, jo viņa, kā jau iespējams zināt, atkal sevi veltījusi aktīvistes darbam,» viņš klāstīja.

Fonda bija viena no daudzajām slavenībām, kas sestdien piedalījās Sieviešu gājienā Losandželosā, protestējot pret sieviešu tiesību ierobežošanu pēc Donalda Trampa kļūšanas par ASV prezidentu. Fonda ir bijusi aktīva pilsoniskajā darbībā, un piedalījās protestos 1972.gadā Vjetnamas kara laikā, kad viņa tika nofotografēta sēžam uz pretgaisa aizsardzības ieroča Hanojā.

ASV Kinoakadēmijas balvu «Oskars» saņēmusī aktrise un Perijs iepazinās 2009.gadā, bet tā arī neapprecējās. Nesen viņi paziņoja par savas mājas Beverlihilzā, ko iegādājās 2012.gadā, pārdošanu.

2012.gadā intervijā laikrakstam «The Sun» aktrise jūsmoja par intīmajām attiecībām ar Periju.

Fonda ir bijusi precējusies ar franču scenāristu un režisoru Rožē Vadimu, amerikāņu sociālo un politisko aktīvistu Tomu Heidenu un amerikāņu mediju magnātu Tedu Tērneru. Visas trīs laulības tika šķirtas.

Savukārt Perijs 1987.gadā apprecējās ar aktrisi un modeli Rebeku Brusāru, bet laulība tika šķirta jau nākamajā gadā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu