Madonna noliedz ziņas par vēl divu Malāvijas bērnu adopciju (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV popmūzikas zvaigzne Madonna trešdien noliedza ziņas, ka viņa iesniegusi pieteikumu vēl divu Malāvijas bērnu adopcijai šīs Āfrikas valsts apmeklējuma laikā.

Madonna vada bērnu labdarības fondu «Raising Malawi», kuru viņa Malāvijā izveidoja 2006.gadā. Viņa ir adoptējusi divus bērnus no šīs valsts – zēnu Deividu Bandu 2006.gadā un meiteni Mērsiju Džeimsu 2009.gadā.

Malāvijas galvaspilsētas Lilongves Augstās tiesas preses sekretārs bija pavēstījis vietējo un starptautisko mediju reportieriem, ka tiesa izvērtē Madonnas pieteikumu divu vietējo bērnu adopcijai.

Malāvijas mediji vēstīja, ka dziedātāja trešdien ieradusies tiesā kopā ar diviem bērniem, par kuru personību nav ziņots, un pēc tam aizbraukusi ar džipu.

«Es esmu Malāvijā, lai iepazītos ar bērnu slimnīcu Blantairā un citu manu darbu fondā «Raising Malawi», un tad es došos mājās,» Madonna paziņoja ASV žurnālam «People».

«Baumas par adopcijas procesu ir nepatiesas,» viņa sacīja.

Madonnas izveidotais labdarības fonds finansē ķirurģijas nodaļu bērniem Karalienes Elizabetes slimnīcā, kas atrodas Malāvijas lielākajā pilsētā Blantairā.

58 gadus vecā Madonna pēdējoreiz apmeklēja šo slimnīcu pērnā gada jūlijā, paņemot sev līdzi abus adoptētos malāviešu bērnus.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu