Jaunrades deju konkursā triumfē horeogrāfi Bārbale un Daņiļevičs (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valmierā notikušajā Jaunrades deju konkursā divas pirmās vietas ieguvis horeogrāfs Agris Daņiļēvičs par dejām «Ampeļdancis» un «Šķiraties, zosu pulki», bet vienu pirmo vietu žūrija piešķīrusi Jaunrades deju konkursa debitantei, horeogrāfei Dagmārai Bārbalei par deju «Salniņa».

Kā informēja Latvijas Nacionālā kultūras centrā (LNKC), konkursa finālā Valmierā piedalījās 29 autori ar 45 jaundarbiem.

Dejas vērtēja Dziesmu un deju svētku Goda virsvadītāja, horeogrāfe Rita Spalva, Valmieras deju apriņķa virsvadītāja, deju ansambļa «Sadancis» mākslinieciskā vadītāja Ieva Adāviča, horeogrāfe, Alūksnes deju apriņķa virsvadītāja Lāsma Skutāne, Tautas deju ansambļa «Gatve» mākslinieciskā vadītāja, Dobeles deju apriņķa virsvadītāja Gunta Raipala un horeogrāfs, tautas deju ansambļa «Teiksma» mākslinieciskais vadītājs, Dziesmu un deju svētku virsvadītājs Jānis Ērglis.

20.Jaunrades deju konkursu rīkoja LNKC sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Valmieras Kultūras centru.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu