Ainars Virga par savām veselības problēmām: Vajadzīga operācija (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušajā nedēļā jau ziņojām, ka latviešu mūziķis Ainars Virga veselības problēmu dēļ neieradās uz «Muzikālās Bankas 2016» balvu pasniegšanas ceremoniju Ventspilī. Dziedātāja kolēģi jau atklāja, ka Virgas veselības problēmas esot nopietnas,

Ainars Virga izdevumam «Privātā Dzīve» atklāj, ka viņa veselība nav pasliktinājusies alkohola lietošanas dēļ. Mūziķis ar nožēlu pauž, ka no šī stereotipa laikam nekad netikšot vaļā, tomēr tā ir viņa pagātnē.

«Februārī būs divi gadi, kopš nedzeru,» sacīja Virga.

Mūziķis izdevumam atklājis, ka balvu pasniegšanas ceremonijā Ventspilī viņš neieradās muguras sāpju dēļ.

«No ģitāras spēlēšanas mans mugurkauls ir saliecies uz vienu pusi. Viens mans plecs ir aptuveni 15 centimetrus augstāks par otru,» stāsta Virga.

Ainars stāsta, ka neizturamo sāpju dēļ devās uz slimnīcu, kur viņam tika uztaisīta blokāde. Tāpat mūziķim nepieciešama arī operācija, no kuras gan viņš pagaidām cenšoties izvairīties.

«Kad galīgi vairs nevarēšu izturēt, būt jāgriež. Pagaidām iztieku ar pretsāpju līdzekļiem,» saka Ainars, paužot, ka šobrīd no skatuves neplāno aiziet.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu