Aizkadru foto: Kā notiek pašmāju seriāla «Ugunsgrēks» filmēšana (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar spraigiem notikumiem šonedēļ televīzijas ekrānos atgriezies pašmāju seriāls «Ugunsgrēks». Fotogalerijā piedāvājam aplūkot, kā seriāla aktieri gatavojas filmēšanai.

«Ugunsgrēka» jaunā sezona sākusies ar jauniem pārsteigumiem. Parādījušies divi jauni varoņi, kuri abi cīnās par vienu amatu Pētersonu viesnīcā.

Aivaram Pētersonam biznesa partnera dēls Kaspars Gross ir pazīstams jau kopš agras bērnības. Kaspars, kuru seriālā atveido jaunais aktieris Āris Matesovičs, no maza puikas ir izaudzis par nosvērtu jaunieti, aiz kura labās audzināšanas slēpjas temperaments, ass prāts un pašironija.

Kaspars četrus gadus Londonā studējis tūrisma biznesu un arī saņēmis vairākus uz vietas esošus darba piedāvājumus, tomēr, būdams Latvijas patriots, izlēmis atgriezties dzimtenē. Kaspars kopā ar Aivaru atlidoja no Anglijas un tika plānots, ka viņš kļūs par Aivara privātsekretāru. Liels bija Aivaram un Kasparam pārsteigums, kad abu prombūtnes laikā Fēlikss jau būs paspējis pieņemt darbā meiteni Anniju, kuras loma uzticēta jaunajai aktrisei Ancei Muižniecei…

Annija Lazdiņa ir vienkārša meitene, kuras vecāki ir šķīrušies, tādēļ viņai joprojām ir saglabājies rūgtums pret tēvu. Vecāku šķirtā laulība arī atstājusi iespaidu uz Annijas raksturu – viņai nav viegli uzticēties vīriešu kārtas pārstāvjiem. Jauniete ir tieša un atklāta, spēj sevi aizstāvēt, kā arī iestāties par taisnīgumu. Pateicoties savam atbildīgumam, Annija ir pabeigusi augstskolu un apguvusi Tūrisma un viesnīcas vadību, paralēli mācībām arī piestrādājusi par sekretāri. Annija tiek pieņemta darbā Pētersonu viesnīcā par sekretāri uz pārbaudes laiku, ar viņas izskatu un izturēšanos līdz galam nebūs apmierināts Aivars, bet par viņas sīvāko konkurentu kļūs Kaspars!

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu