TV ekrānos atgriežas svētdienas šovs «Es mīlu tevi, Latvija!» (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 19. februāra TV3 atgriežas skatītāju iemīļotais lielais svētdienas šovs Es mīlu tevi, Latvija!, kuru jau 3.sezonu vadīs Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, bet komandu kapteiņu lomās iejutīsies apburošā Jana Duļevska un šarmantais Valters Krauze. 

Latvijā mīlētas un cienītas personības kopā ar komandu kapteiņiem šovā mērosies spēkiem savās zināšanās par Latviju. Un tas viss norisinājās absolūti jautrā, muzikālā un iedvesmojošā noskaņā.

«Ļoti gaidu 3.sezonu spēlei Es mīlu Tevi, Latvija!, jo gribētu cerēt, ka tie būs svētki ne tikai man, bet arī ikvienam skatītājam. Šo 12 raidījumu laikā, iespējams, mēs visi kopā atklāsim ko pavisam jaunu un ieraudzīsim Latviju citādāku, un nostiprināsim sajūtu, ka mēs esam vajadzīgi mūsu Latvijai,» savās sajūtās dalās Jana Duļevska.

«Es gaidu un sagaidu, ka Jana mācēs piekāpties man. Mans plāns 3. spēles sezonā ir uzvarēt Janas komandu!» apņēmības pilns ir Valters Krauze.

Jautri un muzikāli iepazīsim Latviju!

Šova mērķis ir pamatīgāk iepazīt Latviju, tāpēc nākamās 12 nedēļas televīzijas spēlē sagaida jautājumi un uzdevumi tikai un vienīgi par Latviju. Šovā tiks aplūkotas tādas tēmas kā Latvijas kino un televīzija, minētas pilsētas un to atrašanās vietas, pārbaudītas zināšanas par Latvijā nozīmīgām personībām (ar iespēju skatītājiem uzzināt jaunus un neticamus faktus), atpazītas dziesmas pēc meldiņa, svinēta dzimšanas diena, kā arī izpildīti citi pārbaudījumi.

Šovā ir gan uzvarētāji, gan zaudētāji, jo savā starpā zināšanās un atjautībā par Latviju sacenšas divas slavenību komandas, kurām uzdevumi tiek sagatavoti gana uzjautrinoši un arī izzinoši. Komandu dalībnieki katru nedēļu mainīsies un skatītājiem būs iespēja novērtēt, cik erudīti ir Latvijas pazīstamākie ļaudis, bet kapteiņi visa šova garumā paliks nemainīgi.

Pirmajā raidījumā Valtera komandā būs Gints Andžāns, Ieva Kerēvica un Indra Briķe. Savukārt kopā ar Janu par Laimas šokolādes pulksteni cīnīsies Rūta Dūduma, Arstarulsmirus un Jānis Jubalts.

«Es mīlu Tevi, Latvija!» svētdienu vakaros no 19.februāra plkst. 20:10 TV3!

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu