Lidojumi ar «Ryanair» par brīvu - nākotnes realitāte (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zemo cenu aviokompānijas «Ryanair» odiozais vadītājs Maikls O'Līrijs intervijā Vācijas laikrakstam «Handelsblatt» atklājis, ka nākotnē «Ryanair» varētu saviem pasažieriem piedāvāt bezmaksas aviobiļetes, vēsta «Irishtimes.com».

O'Līrijs skaidrojis, ka peļņu no aviobiļetēm varētu aizstāt peļņa no dažādiem papildpakalpojumiem - piemēram, uzkodām un interneta pakalpojumiem.

Šī gan nav pirmā reize, kad O'Līrijs nāk klajā ar šādiem paziņojumiem. Pagājušā gada nogalē O'Līrijs norādīja, ka viņa vadītās aviokompānijas ambīcijas paredz, ka nākotnē atsevišķas vietas lidmašīnā varētu būt bez maksas, un šo vietu izmaksas nosegtu ieņēmumi, ko aviokompānija iegūst no lidostām, kas palīdz piesaistīt jaunus pasažierus.

Tāpat O'Līrijs intervijā «Handelsblatt» pastāstījis, ka aviokompānija atmetusi domu par transatlantiskajiem pārlidojumiem, jo tai pietrūkstot lidaparātu.

Jau ziņots, ka janvāra beigās «Ryanair» draudēja izbeigt «otras bezmaksas somas» politiku tāpēc, ka pasažieri divās somās «cenšas salikt pusi savas iedzīves».

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu