Par «Gada cilvēku tūrismā 2016» atzīts šefpavārs Mārtiņš Rītiņš (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Par «Gada cilvēku tūrismā 2016» atzīts restorāna «Vincents» šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, uzzināja izstādes-gadatirgus «Balttour 2017» atklāšanas pasākumā.

Nomināciju «Uzņēmējs naktsmītņu biznesā 2016» ieguva viesnīcas «Neiburgs» vadītāja Ilze Riņķe, par «Uzņēmēju tūroperatoru biznesā 2016» kļuvusi «Estravel Latvia» vadītāja Anta Jokste, nominācijā «Tūrisma informācijas centra vadītājs 2016» uzvarējusi Krāslavas tūrisma informācijas centra vadītāja Tatjana Kozačuka.

Savukārt nominācijas «Restorāna vadītājs 2016» laureāts ir trīs pavāru restorāna «Tam labam būs augt» un «Galerija Istaba» vadītājs Mārtiņš Sirmais, nominācijā «Tūrisma žurnālists 2016» uzvarējusi laikraksta «Diena» žurnāliste Magda Riekstiņa, balvu «Tūrisma asociācijas vadītājs 2016» ieguvis Vidzemes tūrisma asociācijas vadītājs Raitis Sijāts, bet balvu «Par ievērojamu ieguldījumu tūrisma attīstībā 2016» saņēmusi Latvijas piļu un muižu asociācijas izpilddirektore Aira Andriksone.

«Gada cilvēks tūrismā 2016» uzvarētājus nosaka žūrija deviņu cilvēku sastāvā, ko veido tūrisma nozares biznesa eksperti, tūrisma asociāciju vadītāji, aizvadīto gadu laureāti, valsts tūrisma pārstāvji,kā arī «BalticTravelnews.com» pārstāvji.

«Gada cilvēks tūrismā 2016» laureāta noteikšanai ir divi kritēriji - sabiedriskā aktivitāte par labu tūrisma nozarei vai inovatīva ideja, kura pozitīvi ietekmē Latvijas tūrisma industriju, veiksmīgs sava aroda meistars.

Kopš 2003.gada balva tiek pasniegta jau 14. reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu Latvijas tūrisma nozarē un Latvijas tautsaimniecībā.

Kā ziņots, izstāde-gadatirgus «Balttour 2017» notiks no šodienas līdz 5.februārim un tajā plānots atklāt jauno ceļojumu sezonu. Izstādē būs iespējams iepazīties ar atpūtas iespējām un tūrisma jaunumiem Latvijā un 40 citās pasaules valstīs. Vienuviet savus piedāvājumus prezentēs apmēram 850 uzņēmumu no Eiropas, Centrālās Āzijas un Tuvo Austrumu valstīm. Izstādes ekspozīciju veidos vairāk nekā 470 stendi abās Izstāžu centra hallēs.

«Balttour 2017» un biznesa forumu rīko ALTA, nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība «BT 1».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu