Baraks Obama pret Ričardu Brensonu: ietekmīgi vīri brīvsolī (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Ticis vaļā no prezidenta pienākumu veikšanas 8 gadu garumā, Baraks Obama beidzot ļaujas atpūtai. Pēc Trampa inaugurācijas ceremonijas Obamu pāris devās uz Palmspringsu, Kalifornijā, kur pāris dienas veltīja golfa spēlei. Pēc tam Baraks un Mišela Obamas apciemoja Ričardu Brensonu viņa privātajā salā. Nu jau bijušais ASV pirmais pāris atpūtās ar draugiem un izbaudīja laiku pludmalē, vēsta «dailymail.co.uk».

Obama apguva kaitsērfingu un viņa atbrīvotība un smaids liecināja par to, ka viņš patiesi izbauda brīvību no valsts galvas pienākumiem.

Brensons savā blogā raksta, ka pirmais, ko prezidents atklājis, ierodoties salā, bija par sērfošanu Havaju salās tieši pirms kļūšanas par ASV prezidentu. Obamas drošības dienesta vadītājs pēc diezgan ilgas un bīstamas cīņas viļņos  topošajam prezidentam esot pateicis: «Šī ir pēdējā reize turpmākajos astoņos gados, kad jūs sērfojat». Patiešām nākamos astoņus gadus Barakam Obamam bija liegta iespēja sērfot, baudīt ūdenssportu un daudzas citas lietas, kuras viņu aizrāva. Tāpēc tas esot bijis tik lieliski – dod iespēju viņam apgūt kaitsērfingu – blogā atklājis miljardieris Brensons.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu