Toms Džonss iet uz randiņiem ar Elvisa bijušo sievu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sers Tomss Džonss nav zaudējis savu dzirksti arī 76 gados, jo uzsācis attiecības ar Elvisa Presilja bijušo sievu Prisillu Presliju, vēsta «dailymail.co.uk».

Velsiešu dziedātājs izsenais zināms kā sieviešu mīlulis, jo viņa koncertu kulminācijā allaž uz skatuves tiek mesta apakšveļa un, kā redzams arī cienījamā vecumā viņš nav zaudējis savu šarmu, ja spēj savaldzināt dāmu, kura bijusi rokenrola karaļa laulātā.

Kāds avots atklājis, ka starp abiem patiesi jūtama dzirkstele, bet viņi nekur nesteidzoties. Viņu attiecības ir pašā,pašā sākumposmā. Tomam pēdējais gads nav bijis viegls un Prisilla ir bijusi liels atbalsts. Pirms gada Tomss Džonss uz mūžiem atvadījās no savas sievas Lindas, kura neuzveica cīņu ar vēzi. Linda bijusi viņa mūža mīlestība - viņi salaulājušies 1957.gadā, kad abiem bijis vien 16 gadu.

Interesanta bijusi Džonsa apavu izvēle kādā vakarā, kad pāris devies vakariņot restorānā. Dziedātājam kājās bijušas zilas zamšādas kurpes, par kādām savā dziesmā reiz dziedājis Elviss.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu