Roberto Meloni aicina uz romantisku Itālijas balli Jaunmoku pilī (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Uz romantiski sirsnīgu vakaru – koncertu un balli – saulainās Itālijas noskaņās 11. februārī 18:00 Jaunmoku pilī aicina harizmātiskais itālis Roberto Meloni. Programmā «La Dolce Vita» («Saldā dzīve») skanēs Domeniko Modunjo «Volare», Adriano Čelentano «Susanna», Konsuelo Velaskesa «Besame mucho», Boba Merila «Mambo Italiano», dziesmas no paša Roberto repertuāra «Love is Tango», «Questa Notte», «Tā esi tu» un citi populāri un tautā iemīļoti skaņdarbi.

Roberto stāsta: «Kad dziedi, tu sūti kādu vēstījumu cilvēkiem, un ir svarīgi mūziku izlaist caur sevi, pašam izbaudīt emocijas, lai klausītāji uztvertu izpildījuma jēgu. Pat privātos vakaros vai bufetēs cilvēki klausās mani. Jā, viņi runā, dzer, vai pat kaut ko ēd, bet es ne tikai vienkārši stāvu ar mikrofonu – es staigāju pa zāli, veidoju kontaktu ar auditoriju un mēģinu iedziļināt viņus savā mākslā».

Pēc koncerta Roberto aicina uz balli ar dažādām aktivitātēm līdz pusnaktij, lai kopā ar viesiem turpinātu vakaru dzīvespriecīgā un nepiespiestā gaisotnē.

  • Biļetes pieejamas «Biļešu Paradīzes», kā arī Jaunmoku pils kasē. Vairāk informācijas: «jaunmokupils.lv».
Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu