Foto: Melānija Trampa aizvadījusi pirmo oficiālo pasākumu vienatnē (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/AFP/Reuters/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē ASV pirmā lēdija Melānija Trampa jau atkal piedalījās oficiālās vizītēs, Floridā tiekoties ar Japānas premjerministru un viņa sievu. Tāpat tika aizvadīta arī viņas pirmā oficiālā vizīte bez ASV prezidenta Donalda Trampa.

Melānija Trampa savā jaunajā statusā pirmo reizi aizvadīja publisku pasākumu bez vīra. ASV pirmā lēdija kopā ar Japānas premjerministra Šindzo Abes sievu Akiju Abi devās apskatīt Japāņu dārzu Floridā.

Trampa pasākuma laikā atklāja, ka arī viņai ļoti patīk dārzniecība, tāpēc turpmāk viņa vēlas būt droša, ka arī Baltā nama dārzi turpina būt ziedu pilni.

Oficiālās vizītes laikā Melānija Trampa bija tērpusies baltā kleitā, bet pār pleciem viņa bija aplikusi baltu jaciņu. Apmeklējot Japāņu dārzu, Melānija rokās turēja Japānā tradicionālo simbolu - vēdekli.

Nedēļas nogalē Melānija Trampa kopā ar vīru Donaldu Trampu, kā arī Japānas premjerministru un viņu sievu apmeklēja arī svinīgās vakariņas, kuru laikā ASV pirmā lēdija bija izvēlējusies melnas krāsas zīda kleitu ar mežģīņu akcentiem, savukārt, ierodoties Floridā, Melānija bija tērpusies šobrīd aktuālajās platās biksēs baltā krāsā.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu