Video: Adele salauž «Grammy» balvu un saraudina Bejonsi (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Adelei šogad «Grammy» ceremonijā izdevās tikpat milzīgs triumfs kā 2012.gadā ar albumu «21».  Adele ieguvusi balvas visās piecās kategorijās, kurās bija nominēta, tostarp trīs prestižākajās - «Gada albums», «Gada ieraksts» un «Gada dziesma». Angļu skatuves māksliniecei ar humoru vienmēr viss bijis vislabākajā kārtībā un bez interesantiem pavērsieniem neiztika arī šoreiz.

Adele nebija gaidījusi, ka par gada albumu tiks pasludināts viņas «25», jo viņai šķita, ka balva pienākas Bejonsei. Bejonse bija nominēta deviņās kategorijās, bet ieguva tikai divas balvas. Bejonsas singls «Formation» ieguva balvu kategorijā «Labākais mūzikas video», bet viņas albums «Lemonade» ieguva balvu kategorijā «Labākais mūsdienu urbānās mūzikas albums».

Savā runā viņa atklāja, ka bērns ir viņas lielākā svētība, bet tomēr būt mātei  nenākas viegli un tas licis viņai sevi mazliet pazaudēt. Viņa arī atklāja savas siltās jūtas pret Bejonsi (turklāt ļaujot pasprukt  f*** vārdam) un to, ka viņas albums «Lemonade» bijis lielisks: «Es nespēju pieņemt šo balvu - esmu ļoti pateicīga un pazemīga - bet manas dzīves māksliniece ir Bejonse. Šis albums - albums «Lemonade» - bija tik monumentāls un tik pārdomāts, un skaists un dvēseliski atklāts! Kā tu liki justies man, maniem draugiem, maniem melnādainajiem draugiem - tas dod tādu spēku! Es tevi mīlu. Vienmēr esmu mīlējusi un vienmēr mīlēšu!»

Bejonses acīs bija redzamas asaras un viņa Adelei veltīja klusus «paldies» vārdus. Lai mazinātu rūgtumu atraktīvā Adele salauza vērtīgo balvu, lai dalītos ar amerikāņu popmūzikas dīvu.

Savukārt, saņemot balvu par gada dziesmu, Adele atkal vērsās pie Bejonses, jokojot, ka viņa gribētu, lai Bejonse ir viņas mamma:

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu