Visu mīlētāju dienas jubilārs Ģirts Ķesteris: Vajag sevi dedzināt (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris tiek uzskatīts par vienu no iekārojamākajiem Latvijas vīriešiem. Vai to veicinājušas lomas ar pikantu ievirzi, vai samtainais balss tembrs, bet varbūt fakts, ka viņš dzimis tieši visu mīlētāju dienā 14.februārī?

Ar aktieri sazinājāmies īsi pirms dzimšanas dienas un pats aktieris smejot sevi nosauc par Valentīndienas eņģeli. Jautāts par to - kādas ir sajūtas, ja dzimšanas diena svinama šādā lielai daļai pasaules romantisku jūtu pārņemtā dienā - Ģirts Ķesteris atjoko, ka sākotnēji jau tāda Valentīndiena šajā datumā netika svinēta un nu tā atņēmusi viņam visu šī datuma slavu.

Ķesteris atzīst, ka šobrīd ir atbrīvots no pienākuma kādu sveikt, tomēr citiem iesaka paskatīties uz šo dienu plašāk. Šī esot iespēja ne tikai apsveikt savu intīmo draugu, bet jebkuru mīļu cilvēku - gan sievieti, gan vīrieti, gan tuviniekus, gan draugus un jā - arī mammu.

Savukārt tiem, kuriem vēlētos šo dienu atzīmēt, bet nav ar ko, aktieris iesaka: «Vajag sevi dedzināt, un gan jau kāds atsauksies!»

Aktieris šogad svin savu 53. jubileju.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu