«Playboy» atkal izģērbs sievietes pavisam (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Gadu pēc atteikšanās no pilnīgi kailu sieviešu fotogrāfijām žurnāls «Playboy» paziņojis, ka atgriezīsies pie seksīgu sieviešu kailfoto. Jaunajā numurā, kas pārdošanā nonāks mēneša beigās, sievietes atkal būs redzamas pilnīgi kailas.

«Playboy» dibinātāja Hjū Hefnera dēls Kūpers Hefners tviterī atzina, ka veids, kādā žurnāls attēlojis kailumu, bija novecojis, bet uzsvēra, ka atteikšanās no šādām fotogrāfijām pilnībā ir bijusi kļūda. «Kailums nekad nav bijusi problēma, jo kailums nav problēma,» pavēstīja Hefners, norādot, ka «Playboy» atgūs savu identitāti.

Žurnāls 2015.gada oktobrī paziņoja, ka pārstās publicēt atvērumus ar pilnīgi kailu sieviešu fotogrāfijām, cerot šādi piesaistīt vairāk reklāmu un nodrošināt labāku vietu pārdošanas stendos. Pēdējā gada laikā «Playboy» drukātajā izdevumā bija redzamas sievietes provokatīvās pozās, taču modeles nebija pilnīgi izģērbušās.

Kūpers Hefners, kurš pagājušajā gadā atgriezās «Playboy» radošā direktora amatā, atklāti kritizējis žurnāla lēmumu atteikties no kailfoto. Intervijā «Business Insider» pagājušā gada februārī Kūpers Hefners norādīja, ir neizpratnē par šādu soli no uzņēmuma, kura dibinātājs ir seksuālās revolūcijas aizsācējs. Viņaprāt, šāds lēmums bija līdzvērtīgs uzņēmuma DNS izārdīšanai.

Apliecinot šī eksperimenta beigas, nākamā žurnāla vāku rotās virsraksts «Kailums ir normāls» un žurnālā būs redzamas kailas modeles.

Žurnāls «Playboy» iznāk no 1953.gada. Uz pirmā numura vāka pozēja Holivudas sekssimbols Merilina Monro.

Par žurnāla lielo popularitāti lielā mērā jāpateicas tieši erotisko attēlu publicēšanai.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu