Koknesietis Matīss vīriešu skaistumkonkursā «Mr. International» iekļuvis Top 9 (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 4.līdz 14.februārim Taizemes galvaspilsētā Bangkokā norisinājās viens no pasaules prestižākajiem skaistumkonkursiem vīriešiem «Mr.International», kurā piedalījās arīdzan pārstāvis no Latvijas – 22 gadus vecais Rīgas Tehniskās Universitātes (RTU) students Matīss Pastars no Kokneses.

Matīss kopā ar vēl 36 vīriešiem cīnījās par galveno titulu «Mr. International». Jaunietis atzīst, ka dalība konkursā nav bijusi viegla, taču darījis to ar «godu un lepnumu»: «Mēs gulējām maksimums četras stundas diennaktī, nemitīgi pārvietojāmies no vienas vietas uz citu, piedalījāmies dažādos pasākumos, foto sesijās, modes skatēs un intervijās. Tas viss padarīja cīņu vēl saspringtāku.»

Publiskajā balsošanā par Matīsu nobalsoja 910 821 cilvēks, kā rezultātā viņš ieguva 3.vietu, savukārt pirms fināla visos balsojumos koknesietis bija viens no favorītiem uz vietu finālā. Atzinību Matīss saņēma arīdzan no «Nordic Beauty Pageants» organizācijas: «Matīss Pastars bija lielisks ziemeļnieku tipa vīriešu piemērs. Spēcīgs, ar lielisku fizisko formu, labi izglītots, labs savas valsts pārstāvis. Tāpēc mēs apsveicam Latvijas pārstāvi ar lielisku rezultātu – iekļūšanu TOP 9.»

Pēc saspringtas cīņas par «Mr. International 2016» kļuva pārstāvis no Libānas, savukārt Matīss iekļuva Top 9.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu