Foto: Aina Poiša mainījusi imidžu (128)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Psihoterapeite Aina Poiša pavisam drīz būs redzama TV ekrānos jaunā attiecību šovā. Plānots, ka šova dalībnieki piedzīvos pārmaiņas gan emocionālajā plānā, gan fiziskajā formā un vizuālajā izskatā. Vizuālās pārmaiņas skārušas arī šova vadītāju - Aina Poiša no tumšmates nu kļuvusi par ugunīgāku toņu īpašnieci.

Jau vēstījām, ka no 20. februāra pirmdienu vakaros TV3 skatītājus priecēs pilnīgi jauna formāta attiecību šovs «Patiesības spogulis». Pārvērtību šovā redzēsim ievērojamas pārmaiņas – tas palīdzēs uzlabot gan fizisko formu, gan pāra attiecības un liks katram saprast, kādu viņš vēlas redzēt savu nākotni un vai gatavs mainīties otra dēļ.

Savukārt Aina šajā šovā būs redzama pavisam jaunā tēlā, ko veidojis modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs, kurš mainījis ne vien Ainas ģērbšanās stilu, bet pat matu krāsu. Aina gan pati atzīst, ka jaunais tēls viņu nedaudz mulsina, taču viņa pilnībā uzticējusies meistara rokām!

Komentāri (128)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu