Keitija Perija radījusi apavu kolekciju, arī kurpes par godu Hilarijai Klintonei (22)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija prezentējusi apavu kolekciju, kurā apaviem doti nosaukumi, godinot sievietes, kas iedvesmojušas mūziķi, un cita starpā kolekcijā atrodamas arī kurpes «Hillary» par godu bijušajai ASV valsts sekretārei Hilarijai Klintonei.

Kolekcijā ir 39 apavu modeļi, kas daudzi nosaukti dažādos sieviešu vārdos. Par godu aktrisei Lenai Danemai tapušas kurpes «Lena», bet aktrisei Alisonai Viljamsai par godu Perija izveidojusi modeli «A.W». Perijas kolekcijā, kas pieejama vietnē «katyperrycollections.com», ir dažādu stilu apavi, sākot ar laiviņām, kurām iedvesma smelta Rubika kubikā, līdz teniskurpēm, kuras rotā miera simbols, kā arī augstpapēžu kurpes ar Kubas cigāra papēdi.

32 gadus vecā Perija vienmēr ir bijusi politiski aktīva. Pērn jūlijā viņa uzstājās Demokrātiskās partijas konventā, bet novembrī - Klintones priekšvēlēšanu kampaņas mītiņā Filadelfijā. «Hillary» augstpapēžu kurpes gan neatbilst Klintones tradicionāli piezemētajai apavu izvēlei. Moderni rozā krāsas kurpju pāra cena ir 139 ASV dolāri (130 eiro), tām ir caurspīdīgs, plats papēdis un zelta zvaigžņu akcenti.

 

??? #katyperryshoes launching 2.16.17

A post shared by Katy Perry Collections (@katyperrycollections) on

Svētdien «Grammy» pasniegšanas ceremonijā Perija uzstājās baltā bikškostīmā, kas ir 69 gadus vecās Klintones tradicionālā apģērba izvēle, un ap roku viņai bija rota ar uzrakstu «PERSIST» («Nepadoties»)

Lai gan demokrātu kandidāte Klintone novembrī uzvarēja vēlētāju balsojumā, par jauno ASV prezidentu kļuva republikānis Donalds Tramps, kurš pārspēja sāncensi elektoru kolēģijas balsojumā.

Daudzas amerikāņu slavenības priekšvēlēšanu cīņās atbalstīja Klintoni.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu