Andželina Džolija atklāti runā par šķiršanos no Breda Pita (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise un režisore Andželina Džolija pirmo reizi intervijā runājusi par šķiršanos no Breda Pita, sakot, ka viņi vienmēr būs ģimene, ziņo «The Telegraph». Viņa atzinusi, ka šķiršanās periods pēc divu gadu laulības viņai bijis ļoti grūts.

Intervētāja arī minēja, ka šķiršanās iemesls bijis kāds incidents un - vai Džolija vēlas kaut ko par to pateikt, bet Džolija ar smagu nopūtu sacīja, ka neko daudz par to sacīt nevēlas. Intervijā Lielbritānijas raidsabiedrībai BBC 41 gadu vecā aktrise atklājusi: «Tas bija ļoti sarežģīts laiks, bet mēs esam ģimene. Un vienmēr būsim ģimene. Un mēs tiksim tam cauri un, cerams, kā ģimene kļūsim vēl stiprāki.»

Aktrise atklājusi, ka daudzi cilvēki atrodas tādā situācijā, kad visai ģimenei jāpārdzīvo sarežģīts posms attiecībās. «Es fokusējos uz saviem bērniem, mūsu bērniem. Un mans fokuss ir atrast ceļu cauri šai situācijai. Un, kā jau minēju, mēs esam un vienmēr būsim ģimene, un tas arī man palīdz tikt galā.»

Viņa sadzīvojot ar esošo dzīves posmu, lai kaut kāda veidā tas padarītu viņu ģimeni stiprāku un satuvinātu viņus.

Jautāta, ko viņa vēlas darīt, kad pamostas no rīta, Andželina Džolija ar smaidu atbildējusi: «Tikt cauri tai dienai - šie ir bijuši grūti mēneši...»

Pilnīga aizbildniecība par pāra sešiem bērniem tika piešķirta Džolijai pēc tam, kad tika iesniegts lūgums šķirts laulību aizvadītā gada izskaņā.

Džolijas intervija notikusi īsi pirms viņas jaunākās filmas «First They Kille My Father» («Vispirms viņi nogalināja manu tēvu») pirmizrādes. Filma vēsta par sarkano khmeru režīma laika šausmām Kambodžā.

Kambodža aktrisei ir īpaši tuvai jau no 2001. gada, kad viņa tur ieradās, kā ANO labās gribas sūtne. 2002. gadā viņa tur adoptēja savu vecāko dēlu Medoksu (15).

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu