Liene Skulme par Buļa «grēksūdzi»: «Palasīju ar smaidu - kā anekdoti» (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc dzeltenajā presē uzvirmojušajām kaislībām par aktiera Andra Buļa paralēlo dzīvi pienāca brīdis, kad tas sāka lēnām atšķetināties. Pārvērtējis savu uzvedību un to, kas dzīvē svarīgs, Bulis atgriezās pie sievas. Detalizētāku skaidrojumu notikušajam aktieris sniedza plašā intervijā žurnālā «Ieva», kas nu jau tiek saukta par Andra Buļa «grēksūdzi». Pēc tās publiskošanas, savs sakāmais ir arī skandālā iesaistītajai Lienei Skulmei.

Liene Skulme žurnālam «Kas Jauns» atklājusi, ka nevēloties iedziļināties šajā farsā. Tā esot viņa pagātne un lieliska mācība par uzticēšanos cilvēkiem un solījumiem. «Palasīju ar smaidu - kā anekdoti. Slikta dzīve bez aptekalēšanas un mīlestības viņam, nabadziņam bijusi. Principā šķiet, ka aizvilkts ar varu un turēts verdzībā, kā es smejos,» žurnālam «Kas Jauns» savu nostāju atklāj Skulme.

Liene Skulme intervijā skaidri norāda, ka uzskata Buli par meli, kuram neesot jēga nokaunēties, ja turpinot tādā pašā garā. Viņasprāt, Bulis pats ticot visām sarunātajām muļķībām un vēl svarīgāk esot tas, ka ticot sieva, bērni un sabiedrība.

«Cilvēki, kas regulāri melo, tic, ka runā taisnību, un viņus atbalsta un viņiem tic tie, kas paši tādi, jo vilks zina, ko ēdis», savi centusies aizstāvēt Skulme.

Kā jau vēstījām, Andris Bulis atgriezies pie ģimenes un 1.janvārī pasaulē nāca Andra un Ilzes Buļu meitiņa Alise. Pārim ir arī 12 gadus vecs dēls Markuss. Bulis sācis apmeklēt pasākumus kopā ar ģimeni - nesen viņš bija manāms Dona koncerta iesildīšanās ballītē kopā ar dēlu un sievas Ilzes māsasmeitu.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu