Klūnijs atklāj dvīņu dzimumu un gatavojas «piedzīvojumam» (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Džordžs Klūnijs nesen viesojies franču raidījumā «Rencontres de Cinema» un pirmo reizi atklāti stāstījis par sajūtām jaunajā tēva lomā, jo vasarā viņš ar sievu Amalu sagaidīs ģimenē dvīņus.

55 gadus vecais aktieris stāsta, ka pāris esot ļoti laimīgs un patīkami satraukts: «Tas būs piedzīvojums! Un mēs savā ziņā gaidām to ar atplestām rokām.»

Aktierim un viņa 39 gadus vecajai laulātajai draudzenei jūnijā gaidāmi puika un meitene.

Klūnijs, kuram bērnu dzimšanas laikā jau būs 56, stāstījis, ka viņu iedvesmojot kāds cits «tēvs gados». Šis iedvesmojošais tēls esot franču aktieris Žans Pols Belmondo, kas laulībā ar savu otro sievu Natāliju Tārdivelu par tēvu kļuvis arī 70 gadu vecumā. «Tā kā - es nejūtos nemaz tik slikti, ka man tobrīd būs 56,» smaidot piebildis Klūnijs.

«Us Weekly» vēstīja, ka cilvēktiesību advokāte Amala jau esot izvēlējusies slimnīcu Londonā, kur laist pasaulē dvīņus, kā arī viņai ir plāns «B» Ņujorkā, gadījumā, ja viņi tajā brīdī ceļos.

Pāris nesen atjaunoja 12 miljonu dolāru vērtu 17.gadsimta muižu Londonas apkaimē un arī bērnistaba jau esot sagatavota.

Video - kā tika paziņota priecīgā vēsts TV šovā «The Talk»:

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu