Rhizex glābj caurus radiatorus (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Radiatora sūču novēršanas līdzekļa Bar’s Leaks izgatavotāja pārstāvis latviskojis video pamācību, kurā demonstrēta līdzekļa darbība.

Svarīgākā Bar's sastāvdaļa ir patentētais Rhizex, kas, piesātināta ar augstas kvalitātes ūdenī šķīstošu eļļu, saraujas līdz 85% no sava dabīgā izmēra. Katra Rhizex daļiņa ir uz pusi mazāka par galda sāls graudiņu. Lai garantētu nemainīgu kvalitāti, Rhizex daļiņas tiek precīzi pieslīpētas līdz noteiktajam standartam un tad, lai būtu ērtāka iepakošana, tās savieno granulās. Brīdī, kad Bar's Leaks pievieno dzesēšanas sistēmai, karstums un cirkulācija izšķīdina granulas un ļauj desmitiem tūkstošiem Rhizex daļiņu brīvi turpināt cirkulāciju pa visu dzesēšanas sistēmu. Bar's Leaks nav iespējams sajaukt ar citiem pretsūces līdzekļiem, kas bieži vien kalpo tikai par ātru ielāpu pēkšņas avārijas seku novēršanai.

Videomateriālā, ko ikviens var noskatīties Youtube videokanālā redzams, kā Rhizex novērš sūci līdz pat 9 mm diametrā, nenosprostojot dzeses sistēmas kanālus. Vairums autoražotāju neiesaka iepludināt dzeses sistēmā nešķīstošas daļiņas, kas lielākas par 700 mikroniem. Bar’s Leaks Rhizex daļiņas brīvi izkļūst caur 420 mikronu sietu. Demonstrācijā arī uzskatāmi parādīts Rhizex daļiņu iedarbības ātrums.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu