«Astro’n’out» soliste Māra: Man sava sievišķība nevienam nav jāpierāda (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/astro_maar/

2016.gada rudenī pasaulē nāca latviešu grupas «Astro’n’out» solistes Māras Upmanes-Holšteines otrais bērniņš. Intervijā izdevumam «Ieva» dziedātāja stāsta, ka viņas ikdiena šobrīd ir daudz saspringtāka, nekā bija cerējusi.

Lai arī Māras dēls, kuru viņa kopā ar vīru, mūziķi «Goran Gora» (īstajā vārdā Jānis Holšteins Upmanis) nodēvējuši par Ezru Klāvu, pasaulē nāca pirms vairāk nekā pus gada, grupa «Astro’n’out» jau pavisam drīz dosies nelielā koncerttūrē. Māra stāsta, ka viņas ikdiena šobrīd ir nedaudz saspringtāka, nekā bija plānots, taču kopā ar vīru izdodas vienam otru iedrošināt.

Savu pirmo atvasi Māra agrāk mēdza uz koncertiem ņemt līdzi, taču šoreiz viņa izlēmusi tā nedarīt. «Ir bijusi situācija, kad tieši trīs minūtes pirms man jāiet tiešraidē, man pienāk auklīti ar traki raudošu Ronju. Tad es, izejot uz skatuves, esmu stresā, jo zinu, ka aizkulisēs bļauj mans bērns,» par savu pieredzi stāsta Māra, norādot, ka tā darīt nav īsti profesionāli.

Grupas «Astro’n’out» soliste stāsta, ka bērni viņai ir devuši sievišķību, ko neviens nevar atņemt. Atvases ir devušas pārliecību, ka nevienam nekas vairs nav jāpierāda, tas dod trauslumu, kā arī superstāju.

Māra intervijā izdevumam «Ieva» atklāj, ka viņai šis briedums ļoti patīkot, par spīti tam, ka pēc dzemdībām klāt nākuši daži kilogrami un ideālais viduklis vēl nav atgūts.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu