Aina Poiša par lēmumu veikt plastisko operāciju: Es nenožēloju ne mirkli (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ja vien rezultāts nav pretrunā ar dabas likumiem, plastiskā ķirurģija mūsdienās vairs netiek īpaši aprunāta vai nosodīta. Tomēr ļoti maz sieviešu ir gatavas atklāti par šo tēmu izteikties, jo tādā veidā tiktu pārkāpts kāds nerakstīts dzīves likums, kas «prasa», lai cilvēks jau piedzimtu skaists un nekad nenovecotu. Ģimenes psihoterapeite Aina Poiša ir viena no nedaudzajām sievietēm, kura apliecina, ka nespēj iedomāties savu dzīvi, ja vairāk nekā pirms desmit gadiem viņa nebūtu lūgusi plastikas ķirurga palīdzību.

Dainas Jāņkalnes veidotajā raidījumā «Sieviete. Personīgi», kas kanālā 360TV būs skatāms 23.februārī plkst. 22:00, viņa atklās, ka veikusi operāciju acu plakstiņiem. Aina neslēps, ka šo lēmumu pieņēmusi ne tikai estētisku, bet arī praktisku nolūku dēļ, jo acu plakstiņi bijuši noslīdējuši un traucējuši redzei.

«Godīgi atzīšos, ka esmu pieņēmusi lēmumu veikt mazu ķirurģisku manipulāciju acu plakstiņiem, jo manā dzimtā sievietēm ir tāda iedzimtība, ka pārāk agri plakstiņi sāk gulties virsū acīm. Tas traucē ne tikai redzei, bet arī manam darbam televīzijā,» atklāti stāsta Aina Poiša.

«Kameras ir pietiekami nežēlīgas un acis pievelk ļoti tuvu, bet grima meistare sāka sūdzēties, ka viņai ir ļoti grūti uzklāt ēnas, jo viss pazūd plakstiņu krokās. Man bija svarīgi atvērt acis, pirmkārt, fizisku iemeslu dēļ un otrkārt estētisku. Savu lēmumu nenožēloju ne mirkli. Ja es to nebūtu darījusi, nevaru iedomāties, vai varētu izturēt plakstiņu smagumu. Jo tāpat līdz ar gadiem redze nepaliek labāka, acis bieži ir samiegtas un nākas valkāt brilles – ja būtu vēl šis papildus apgrūtinājums, es noteikti nejustos komfortabli!»

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu