Klūniju pāris pirms dvīņu dzimšanas atsakās no ceļošanas uz bīstamām vietām (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva Amala, kuru ģimenē jūnijā gaidāma dvīņu piedzimšana, nolēmuši uz laiku atteikties no ceļošanas uz bīstamām vietām.

«Esam izlēmuši būt atbildīgāki, izvairīties no briesmām. Es vairs nebraukšu uz Dienvidsudānu vai Kongo, Amala vairs nebrauks uz Irāku, un viņa izvairīsies no vietām, par kurām zina, ka nav tur gaidīta,» 55 gadus vecais aktieris teica intervijā žurnālam «Paris Match».

39 gadus vecā libāniešu izcelsmes Lielbritānijas juriste ir zināma kā cilvēktiesību aizstāve, tostarp piedaloties prāvās dažādās valstīs un reģionos, kur notiek konflikti.

Septembrī televīzijas sarunu raidījumam «Today» Klūnija teica, ka bīstamu lietu uzņemšanos vienmēr vispirms pārrunā ar savu vīru. «Mēs, protams, apzināmies daļu no saistītajiem riskiem,» viņa atzina.

Klūnijs sarunā ar «Paris Match» atzina, ka pagaidām pāris nav izlēmis, kur apmetīsies uz pastāvīgu dzīvi pēc bērnu nākšanas pasaulē. Pašlaik ģimene dzīvo Londonas pievārtē.

«Mums ir iespēja dzīvot trīs zemēs - Itālijā, ASV un Anglijā. Bet, tiklīdz bērniem būs jāsāk iet skolā, būs jāizvēlas, kur apmesties. Pašlaik mēs turpināsim pārcelties atbilstoši mūsu darba plāniem,» stāstīja Klūnijs.

Klūnija 77 gadus vecā māte Nina pagājušajā nedēļā žurnālistiem atklāja, ka Klūniju pāris viņai teicis, ka gaidāmie dvīņi ir puika un meitene.

Aktieris 1989.gadā apprecējās ar amerikāņu aktrisi Taliju Balsamu, taču laulība izjuka pēc četriem gadiem. Klūnijs ilgus gadus bija zvērināts vecpuisis un sacīja, ka neesot piemērots laulības dzīvei un bērnu audzināšanai.

Amalu Alamudinu, kura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā, viņš apprecēja 2014.gadā. Dvīņi būs arī Amalas pirmie bērni.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu