Stilīga diplomātija: Spānijas karalienes un Argentīnas pirmās lēdijas līdzīgā gaume (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Argentīnas prezidents Maurisio Makri (Mauricio Macri) kopā ar kundzi Džulianu Avadu (Juliana Awada) šonedēļ viesojās Spānijā, kur pāris tikās ar Spānijas karaļpāri - karalieni Letīciju un viņas vīru, karali Filipi VI. Vizītes laikā ārvalstu mediju uzmanību piesaistīja Džulianas un Letīcijas saskaņa un līdzīgā gaume. Portāls «Vogue» ziņo, ka abas dāmas vizītes laikā radīja ne tikai ļoti diplomātisku iespaidu, bet bija pat tērpušās līdzīgi.

Spānijas karaliene Letīcija un Argentīnas pirmā lēdija Džuliana vizītes laikā pirmo reizi satikās 22. februārī. Sievietes uz tikšanos ieradās līdzīgos tērpos - karaliene Letīcija bija izvēlējusies maigi rozā krāsas kostīmu, savukārt Džuliana bija tērpusies tumši rozā krāsas mētelī ar kažokādas apdari.

Vizītes laikā dāmas kopā ar saviem kungiem apmeklēja arī Galā vakariņas, kuras norisinājās Madrides karaliskajā pilī, taču nākamajā dienā savienība apmeklēja laikmetīgās mākslas pasākumu «ARCO».

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu