Mēneša horoskops: Marts (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: erikwestrum, CC BY-SA 2.0

Mēneša horoskops: 

  • AUNS Pašā marta sākumā tev var nākties formēt dažādus dokumentus, kārtot ar tieslietām, nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Kaut arī būsi apsviedīgs un ātri panāksi apkārtējo uzmanību, atzinību, tomēr jaunas lietas līdz mēneša vidum labāk neuzsākt. Esi piesardzīgāks, kādam aizdodot naudu, kā arī pats kredītsaistības uzņemies, tikai rūpīgi tās izvērtējot. Marta vidū iespējams negaidīts ceļojums vai darba brauciens. Satiktie cilvēki liks tev nedaudz savādāk palūkoties uz ierastām lietām un varbūt pat apzināties dažu labu savu trūkumu. Attiecībām ar otro pusīti vissvarīgākā būs mēneša izskaņa. Ne tikai tāpēc, ka pieaugs kaislības, vēlme padarīt kopdzīvi krāšņāku, bet arīdzan tamdēļ, ka apstākļi un sajūtas liks jums vairāk atvērties vienam pret otru, atzīt savas patiesās vēlmes. Nav izslēgts kāds Auna zīmes pārstāvis nobriedīs ģimenes pieaugumam.
  • VĒRSIS Pārmērīgi konservatīvā nostāja var traucēt tavā dzīvē ienākt vajadzīgām pārmaiņām. Neviens neapgalvo, ka tev jākļūst vieglprātīgam, bet pretoties nenovēršamajam progresam arī nav pārāk prātīgi. Saskarsmē ar priekšniecību nebaidies paust savas idejas, izteikt konstruktīvu kritiku, tikai dari to piesardzīgi, nekļūstot uzstājīgam. Martā Vērši noteikti sajutīs pastiprinātāku interesi par mākslas, kultūras pasaulē notiekošo. Kādam tie būs teātra izrāžu, citam koncertu apmeklējumi, savukārt kāds būs gatavs pats kāpt uz skatuves, apliecinot savu viennozīmīgo talantu. Pateicoties savām oratora dotībām un izsmalcinātai attieksmei pret radošajām lietām, kļūsi interesantāks, pievilcīgāks pretējā dzimuma acīs. Vienīgais, no kā zvaigznes iesaka uzmanīties, ir pārslodzes. Mācies lietas darīt ar mēru, neļauj neatlaidībai pāraugt sava veida apmātībā.
  • DVĪŅI Iespējamas jūtamākas pārmaiņas profesionālajās lietās. Nav pat izslēgta darba vietas maiņa. Lai arī kā tu nolemtu rīkoties, zini, ka šobrīd veiktās pārmaiņas var atstāt tālejošu ietekmi uz tavu iespējamo karjeras kāpumu, tāpēc savu izvēli apsver pietiekoši nopietni. Marta sākums zīmīgāks tiem Dvīņiem, kuri strādā IT jomā, nodarbojas ar žurnālistiku, transporta, loģistikas lietām. Svarīgi būt informētam par jaunumiem savā darbības sfērā, ļaut visa veida jauninājumiem ienākt savā ikdienā. Darba braucienus labāk plānot mēneša vidū, kad uzlabosies tavas saskarsmes dotības, apķērīgums un tev tik ļoti raksturīgā humora izjūta. Mēneša nogalē tu vēlēsies vairāk laika veltīt privātai dzīvei. Labprāt paņemsi liekas brīvdienas, lai pavadītu vairāk kopīga laika ar otro pusīti. Pratīsi partnerim sagādāt dažādus patīkamus pārsteigumus, par ko pretī saņemsi neviltotus uzmanības apliecinājumus.
  • VĒZIS Ja vien īstajos brīžos pratīsi būt pietiekami uzstājīgs un neatlaidīgs, tev noteikti izdosies izcīnīt taisnīgi nopelnīto un pat iegūt kādu bonusu. Šis mēnesis labvēlīgs, lai padarītu darbus, kas prasa precizitāti, ilgstošāku uzmanības koncentrēšanu, kā arī lai sagatavotos eksāmeniem, it visam, kas saistīts ar izglītošanos. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem jūtami saasināsies seksualitāte, bagātināsies emocionālā pasaule, fantāzija. Veidojoties jaunām romantiskām attiecībām, sajutīsi nenoliedzamu spēka pieplūdumu. Attiecībās ar kolēģiem būsi nedaudz askētisks, bet tas netraucēs veidot vajadzīgos kontaktus. Saskaroties ar lielāku garīgo slodzi, centies pēc tās kārtīgi atpūsties. Kā īpaši veiksmīgs veids, lai atbrīvotos no liekās spriedzes būs mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā. Nenoliedzami tev būs svarīgs ūdens tuvums, tāpēc pastaigas gar jūru šomēnes var kļūt jūtami regulārākas.
  • LAUVA Būsi izteikti komunikabls, vēlēsies pēc iespējas vairāk uzturēties sabiedrībā, tikties ar interesantiem, radošiem cilvēkiem. Draugu piedāvājumi veicinās tavu brīvības izjūtu un mudinās radīt jaunas idejas. Daži Lauvas zīmes pārstāvji metīsies diezgan neprātīgos mīlas piedzīvojumos. Zvaigznes iesaka veltīt vairāk laika sava imidža uzspodrināšanai, profesionālo iemaņu paplašināšanai. Mēneša vidū iespējamas problēmas attiecībās ar augstākstāvošajiem. Nekļūsti pārlieku uzstājīgs vai iedomīgs. Savu daudz veiksmīgāk sasniegsi ar diplomātijas un pārdomātas argumentācijas palīdzību. Ik pa brīdim tu vēlēsies sajust ģimenes morālo atbalstu, centīsies visādi stiprināt radnieciskās saites. Marta izskaņā aktualizēsies darba jomā notiekošais. No tevis var tikt prasīta lielāka pašaizliedzība. Rēķinies, ka būs jāpavada liekas virsstundas, lai paveiktu vajadzīgos darbus pienācīgā kvalitātē.
  • JAUNAVA Marta pirmajā dekādē pastiprināsies vēlme visu analizēt, likt pa plauktiņiem. Pielūko, lai tava kārtības mīlestība nesāk atgādināt māniju. Jo īpaši privātajās attiecībās vairāk ļaujies sajūtām, iegribām, nevis vēsam aprēķinam, pienākuma apziņai. Zvaigznes iesaka atļauties sev būt lielākam egoistam, vajadzīgā brīdī mācēt apkārtējiem pateikt nē. Esi drošs, pasaule nesabruks, tikai tāpēc, ka būsi atļāvies lieku brīvdienu vai izdabājis nelielam slinkumam, kaprīzēm. Sākot no mēneša vidus, visticamāk būsi guvis savu devu baudas, atpūtas un nu būsi gatavs iekarot jaunas virsotnes. Taču jāsaka, ka šis periods ir piemērotāks jau iesāktu darbu pabeigšanai, nevis jaunu lietu uzsākšanai. Lai izvairītos no liekām galvassāpēm, esi piesardzīgs slēdzot līgumus, pat ja tas ir labi zināms sadarbības partneris, rūpīgi izlasi visus dokumentus, uz kuriem liec savu parakstu. Marta nogalē var aktualizēties ar mantojumiem saistītais.
  • SVARI Esi vērīgāks pret savu veselību, centies ieturēt pēc iespējas aktīvāku, pareizāku dzīvesveidu. Liela nozīme būs arī cilvēkiem, kuru kompānijā tu apgrozies. Centies uzturēties tādu personu redzeslokā, kuri ir par veselīgu dzīves stilu, kuri atturas no pārmērīgas bohēmas. Marta vidus var nākt ar patīkamiem pārsteigumiem. Kādam tas būs ceļojums, savukārt cits saņems paaugstinājumu amatā. Zīmīgs periods tiem, kuri saistīti ar jurisprudenci. Tev lieliski izdosies gūt līdzsvaru starp sabiedrības vēlmēm un likuma normām. Arī finansiālajā lauciņā strādājoši izcelsies ar apķērīgumu un tālredzīgumu. Mēneša trešā nedēļa piemērota, lai kārtotu sasāpējušus, sarežģītus jautājumus. Tevī dzims jauns enerģijas lādiņš, kurš palīdzēs ar visu sekmīgi tikt galā! Marta pēdējās dienās gribēsi atvilkt elpu no nemitīgās skriešanas, pabūt mierā un klusumā. Būs patīkami apzināties, ka mīļotais cilvēks, ar savu klātbūtni, radīs nomierinošu ietekmi.
  • SKORPIONS Šajā periodā Skorpiona zīmes pārstāvjiem pavērsies vairākas iespējas karjeras izaugsmei, aktualizēsies sabiedriskā dzīve, sociālais statuss. Pateicoties saskanīgām attiecībās ar autoritatīvām personām, tev var izdoties uzlabot savu materiālo stāvokli. Zvaigznes iesaka vērīgāk ieklausīties priekšnojautā, veltīt vairāk uzmanības garīgajai attīstībai. Droši vari iestāties ezoteriskajos kursos, doties pie gaišreģa vai meklēt savu garīgo skolotāju. Attiecībās ar mīļoto tev svarīgākais liksies dvēseliskais tuvums, emocionālā saskaņa. Lai to veicinātu, radīsi ne vien romantisku atmosfēru mājās, bet arīdzan pavadīsi laiku kopīgās sarunās par nākotnes plāniem. Mēneša pēdējā nedēļa tev var izrādīties patiesi raiba, interesanta. Nav izslēgts, tavā dzīvē ienāks ļoti savdabīgi, oriģināli domājoši cilvēki.
  • STRĒLNIEKS Marta pirmajās divās nedēļās esi pacietīgāks, nosvērtāks. Tev svarīgajām lietām, darbiem vajadzēs veltīt vairāk laika. Nepažēlo lieku darba stundu, lai iesākto paveiktu pēc labākās sirdsapziņas, tev tas noteikti atmaksāsies! Par iedvesmu profesionālajām aktivitātēm var kalpot kāds lielāks pirkums, kuru būsi ieplānojis mēneša beigās. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, taču nedaudz paviršs, proti, vari piemirst kādam solīto, kas savukārt var iedragāt tavu reputāciju. Lietišķās tikšanās labāk organizēt, sākot ar marta trešo nedēļu, kad tavs noskaņojums kļūs nopietnāks, biznesa lietām piemērotāks. Mājas lietās vēlēsies baudīt bezrūpību, taču apstākļi atgādinās, ka dzīve mēdz kļūt sarežģītāka, psiholoģiski smagākā nekā gribētos. Tomēr esi bez bēdu, agri vai vēlu tev izdosies atrisināt visus privātos nelīdzenumus!
  • MEŽĀZIS Visticamāk tev būs pienācis īstais laiks plūkt darba augļus, gūt sabiedrības atzinību, novērtējumu. Tu labprāt virzīsi savu enerģiju zināšanu un kontaktu paplašināšanai. Pateicoties panākumiem, iegūsi priekšniecības uzslavas. Ikdienišķā komunikācijā ar kolēģiem saglabāsi lietišķumu, pat zināmā mērā distancēsies. Kāds no līdzgaitniekiem par to var izteikt zināmus pārmetumus, taču tu neliksies traucēts. Marta vidū var nākties veltīt lielāku uzmanību dažādām formalitātēm, vairākkārtīgi doties uz valsts iestādēm. Birokrātijas labirinti tevi nebiedēs, būsi apņēmības pilns nokārtot vajadzīgās lietas, bez liekām emocijām. Mēneša izskaņa ļaus atvilkt elpu no darbiem, pavadīt tīkamus brīžus kopā ar ģimeni, baudot ģimenes mieru un smeļoties enerģiju jauniem sasniegumiem.
  • ŪDENSVĪRS Aiz vien lielāku lomu tavā dzīvē spēlēs sabiedriskie kontakti, draudzība nekā mīlas un darba joma. Romantiskas jūtas, ja arī dzims, tad tikai pret labi pazīstamu, līdzīgi domājošu personu. Šo lielā mērā varēs dēvēt par garīgās apskaidrības un attīrīšanās, iekšējās sakārtotības mēnesi. Zvaigznes iesaka tikt vaļā no visa negatīvā, piedot saviem pāridarītājiem un censties paplašināt savu garīgo apvārsni, doties kādā dvēseliskā ceļojumā. Darba jautājumos tu lēnu garu darīsi savas lietas, slinkumu tev nevarēs pārmest, bet ar īpašu iniciatīvu, aktivitāti arī neizcelsies. Ja ir doma veikt lielāku pirkumu, vēlamāk to īstenot marta sākumā vai arī tad pašā izskaņā. Savukārt, pārmaiņas ģimenes dzīvē prātīgāk īstenot mēneša vidū. Lai justos labi, tev būs svarīgi izskatīties nevainojami, tāpēc apģērbu veikali tiks apmeklēti biežāk, nekā ierasts.
  • ZIVIS Nekļūsti vieglprātīgs naudas jautājumos. Dažiem Zivs zīmes pārstāvjiem var rasties problēmas finansiālajā plānā, kuras būs saistītas ar neplānotiem medicīniskiem izdevumiem. Darba lietās esi apzinīgāks, ja reizi esi paņēmies ko paveikt, tad īsteno to godam. Šomēnes tev vairāk sekmēsies radošā aktivitātes. Nav izslēgts, ka tiksi iesaistīts kādā labdarības pasākumā. Esot līdzcilvēkos, izstarosi labestīgumu un iejūtību. Tieši tāpēc ne viens vien vērsīsies pie tevis pēc psiholoģiskā atbalsta, garīga padoma. Izpalīdzēt ir svēta lieta, taču sākt visu uztvert pārāk personīgi arī nav veselīgi, tāpēc dod citiem ar mēru un apdomu! Zvaigznes šomēnes iesaka vairāk uzmanības veltīt savām atvasītēm, viņu ikdienas problēmām. Varbūt varat pievērsties kopīgam hobijam, tādejādi stiprinot savstarpējās attiecības.
Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu