Urbanovičs slavē jauno Krievijas vēstnieku Lukjanovu (129)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jaunais Krievijas vēstnieks Latvijā Jevgeņijs Lukjanovs ir atklātāks un tiešāks, uzskata «Saskaņas» Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs, kurš pirmdien tikās ar vēstnieku.

Lukjanovs pie «Saskaņas» parlamentāriešiem bija ieradies iepazīšanās vizītē, un viņš plānojot apmeklēt arī citas Saeimas frakcijas.

Šī bija pirmā Lukjanova tikšanās ar kādu no parlamenta frakcijām. Komentējot šo faktu, Urbanovičs atgādināja, ka «Saskaņa» ir Saeimā pārstāvēta ar lielāku deputātu skaitu nekā citi politiskie spēki.

Politiķis teica, ka šī bija ierastā iepazīšanās vizīte, kuras laikā vēstnieks pastāstījis par sevi - dzīves ceļu, uzskatiem. Urbanovičam esot bijis interesanti to klausīties, kā arī vēstnieks viņam likās «tiešs un atklāts» cilvēks. Lukjanovs arī esot pozitīvi noskaņots, līdz ar to Urbanovičam radies iespaids, ka vēstnieks izmantos savu pieredzi un sakarus, lai uzlabotu abu valstu sadarbību noteiktās jomās.

Kā vēstīts, Lukjanovs darbam Latvijā tika akreditēts 7.februārī. Apmeklējot Saeimu iepazīšanās vizītē, Lukjanovs norādīja, ka Krievijas un Latvijas attiecības nevar saglabāties sasaluma līmenī, tajās ir gaidāms atkusnis.

Komentāri (129)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu