Kristaps Valters esot pašķīries no otrās sievas (229)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA - Facebook

Basketbolists Kristaps Valters esot pašķīries no laulātās draudzenes un trīs bērnu mātes Džeinas Ansones-Valteres, vēsta žurnāls «Kas Jauns». Mēļo, ka sportists atradis sev jaunu aizraušanos.

35 gadus vecajam Kristapam Valteram ir pieci bērni - divi dzimuši pirmajā laulībā ar Signi Valteri, bet ar esošo sievu Džeinu Kristapu vieno trīs meitiņas. «Kas Jauns» vēsta, ka ģimenei tuvi ļaudis jau kādu laiku runājot, ka sportista otrā laulība esot pamatīgi sašķobījusies, kaut tikai pērn - 28. septembrī - tieši desmit dienas pēc Kristapa 35. dzimšanas dienas - pasaulē nākusi viņu trešā atvase Abigeila.

Džeina par trim meitām faktiski rūpējoties viena, jo Kristaps Valters jau 2016. gada vasarā bieži esot manīts pilsētas naktsklubos, kur neesot vairījies izrādīt interesi par daiļā dzimuma pārstāvēm. Žurnāls atklājis, ka rudenī Valters no draugiem pat neesot slēpis to, ka viņam uzplaucis romāns ar šovmeņa Renāra Zeltiņa bijušo mīļoto Lāsmu Jukoni.

Basketbolists jau pirms kāda laika esot pārvācies dzīvot pie tēva Valda Valtera un ar visiem bērniem tiekoties vairāk kā ciemiņš.

Žurnāls «Kas Jauns» sazinājies ar Džeinu, bet viņa atteikusies jelkādi komentēt esošo situāciju, savukārt Kristaps esot ļoti aizņemts iejūtoties savā jaunajā komandā 'Valmiera/Ordo» tādēļ neesot cēlis klausuli.

Kristaps Valters un Džeina Ansone gredzenus mija 2013. gada 29. jūnijā. Laulību ceremonijā klāt bijuši vien laulājamie, viņu pirms nepilniem trim mēnešiem pasaulē nākusī meita Tabita, kā arī četri kāzu liecinieki.

Iepriekš Kristaps Valters bija precējies ar stilisti Signi Valteri. Šajās attiecībās dzimuši divi bērni – Keitija un dēls Valdis. Kristapa un Signes attiecības izira 2009. gada pavasarī – nepilnus trīs gadus pēc kāzām.

Komentāri (229)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu