Īrijā tiesā latvieti, kura noslepkavojusi savu tautieti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Otrdien Īrijas tiesas priekšā stājās Latvijas pilsone, kura tika tiesāta par citas latvietes slepkavību, vēsta portāls «Baltic Ireland».

Tiek vēstīts, ka Virdžīnijas (Virginia) apgabaltiesā tika tiesāta 33 gadus vecā Latvijas pilsone Egita Jaunmaize, kurai bija izvirzītas apsūdzības par slepkavības izmeklēšanas kavēšanu. Šo apsūdzību dēļ sieviete tika izdota Īrijas likumsargiem no Latvijas.

Jaunmaizei izvirzīta apsūdzība par darbībām, ko viņa veikusi ar nodomu kavēt izmeklēšanu. Sākontēji sēņu firmas «Breffni Mushrooms» darbinieces Antras Ozoliņas nāve tika uzskatīta par pašnāvību, taču sekcijas rezultāti norādīja uz vairākām nesakritībām, kādēļ Īrijas policija uzsāka slepkavības izmeklēšanu.

Tiesa nolēma, ka Jaunmaize paliks apcietinājumā līdz nākamajai tiesas sēdei 23.martā, kad tiks izskatīts apsūdzības iesniegto pierādījumu kopums.

Slepkavība notika pirms gandrīz trim gadiem. 49 gadus vecās Ozoliņas ķermenis tika atrasts 2014.gada 28.jūnijā viņas mājās Kilnalekā (Kilnaleck).

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu