Kā ceļo Saūda Arābijas karalis: 1500 cilvēku pavadošais personāls un 459 tonnas bagāžas (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Saūda Arābijas karalis Salmans bin Abdulazīzs Al Saūds trešdien devās valsts vizītē uz Indonēziju, un to viņš dara ar plašu vērienu – deviņu dienu vīzītē karali pavada aptuveni 1500 cilvēku liels personāls un līdzi tiek ņemtas 459 tonnas bagāžas, vēsta Lielbritānijas medijs «The Telegraph».

Karaļa delegācijas aprīkojumā ietilpst arī ekskluzīvs apzeltīts lidmašīnas traps, kā arī divas automašīnas «Mercedes Benz S600s».

Trīs dienas karalis Salmans uzturēsies Džakartā, kur viņam paredzētas dažādas oficiālas tikšanās, savukārt pēc tam karalis sešas dienas iecerējis atpūsties Indonēzijas kūrortā Bali.

Indonēzija ir viena no vairākām Āzijas valstīm, kuras karalis Salmans iecerējis apmeklēt vairāku valsts vizīšu sērijas gaitā, ar mērķi slēgt dažādus ekonomisko sadarbību veicinošus darījumus.

Pirms Indonēzijas Saūda Arābijas monarhs ciemojās Malaizijā, bet pēc Indonēzijas viņš dosies uz Bruneju, Japānu, Ķīnu un Maldīvu salām.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu