Astrologs Baņķis brīdina par mīlas un saimnieciskām nedienām (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

No 4.marta līdz 15.aprīlim piedzīvosim retrogrādas Veneras cilpu, kuru nomainīs līdz 3.maijam ilgstošs Dižčika laiks, ziņo «astrologi.lv» veidotājs Kristaps Baņķis. Planētu cilpas dubultā ilgi radīs sarežģījumus finanšu, saskarsmes un transporta, pirkumu un saimniekošanas, sabiedriskās dzīves un mīlas jautājumos.

Par mīlu un simpātijām atbildīgā planēta Venera savā cilpā sagādās ne mazums nepatikšanu mīlniekiem. Astrologs Kristaps Baņķis šo periodu tēlaini nosaucis par «mīlestības pinekļiem», kad daudzi izdzīvos meksikāņu seriālu cienīgus notikumus. «Visgrūtākais šis laiks ir sievietēm, kuras bieži «izies no rāmjiem» un «nolaidīs tvaiku». Daža laba ievērojama sabiedrības dāma vai sievišķīgāks kungs publiski «izgāzīsies kā veca sēta», bet tas notiks arī ar vienkāršajiem ļautiņiem,» uzsver astrologs.

Retrogrādas Veneras periods liks vairāk aizdomāties par šādiem jautājumiem: «Vai man notiekošais patiesi patīk?», «Ko es patiesībā gribu?», «Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības?», «Kas notiek ar manu izskatu?»

Kā norāda astrologs, šāda apstāšanās un paskatīšanās uz sevi un partnerību var būt gan jaunas vēsmas uzjundoša, gan kā pēdējais punkts uz «i». Tādēļ diezgan loģiski, ka daudzas ģimenes piedzīvos strīdus vai apzināsies, ka kaislības un pieķeršanās ir sevi izsmēlušas. Šajā periodā vairāk kā citkārt pie apvāršņa atkal parādīsies bijušie partneri, jo «veca mīlestība nerūs». Veneras cilpa ir sarežģīts laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un randiņiem.

«Ja gribi iziet sauss no ūdens, jāpiestrādā pie emociju savaldīšanas un jārod harmonija tur, kur šķiet, ka tās nav. Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs, un jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrāk izsakies, jo mierīgāka kļūs mīlas dzīve. Jāņem vērā, ka pēc strīda būs grūti izlīgt dēļ principiālas nevēlēšanās piekāpties. Piekāpšanos partneri uzskatīs kā savu pozīciju zaudēšanu. Tāpēc nevajadzētu problemātisku situāciju novest līdz «vārīšanās punktam» un «nodedzināt visus tiltus»,» skaidro Baņķis.

Finanšu cilpas

Venera ir atbildīga arī par finanšu jautājumiem, tādēļ tās ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus ir pārsteidzīgi un visbiežāk kļūdaini. Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mēbeļu, mākslas un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdot. «Izmanto laiku, lai pats atdotu parādus. Un nenotici vieglas naudas vilinājumiem, jo tas viss ir kā mirāža, kas paies līdz ar Veneras cilpas noslēgumu,» uzsver zvaigžņu ciklu pētnieks.

Veneras ietekmē atrodas skaistuma industrija, tāpēc jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un smukumu saistītās jomās var nebūt veiksmīga. Arī kosmētiskās operācijas un tetovēšanās šajā laikā maksimāli jāierobežo, jo vēlāk domas var mainīties vai rezultāts var sanākt ne tāds, kādu gribējās.

«Stājoties attiecībās, dodot solījumus, ieguldot līdzekļus, izdarot svarīgas izvēles Veneras cilpas laikā, ikviens riskē kļūt par Pelnrušķīti, kura laikus nepaspēja pamest balli...» uzsver Baņķis.

«Tā kā nekas nav nedz labs, nedz slikts, tad arī Veneras cilpa ir izmantojama virknei pateicīgu nodarbju: sevis izzināšanai, sen iesāktu darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. Der atgriezties pie senākiem un piemirstiem hobijiem. Ieteicams izrevidēt skapi un atbrīvoties no veciem apģērba gabaliem, nodarboties ar rokdarbiem un vaļaspriekiem, apmeklēt teātri, muzejus, biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu, un vairāk veltīt uzmanību mīļajiem un tuvajiem,» uzsver astrologs.

Visu problēmu kulminācija no 10. līdz 15.aprīlim

Vissarežģītākais periods būs Veneras cilpas noslēgumā – no 10. līdz 15.aprīlim, kas atzīmējama kā Pilnmēness nedēļa, kurai «pārklājies» Dižčiks un vēl debesu biedētāja, karmas kalpa Saturna un debesu augļotāja Jupitera cilpas.

«Četru planētu retrogrādie stāvokļi un Pilnmēness ietekme var radīt patiesi lielas grūtības visās dzīves frontēs. Var prognozēt, ka šis Pilnmēness būs emocionāla uzbudinājuma un konfliktu pilns. Ieteicams uzmanīties un mazāk apmeklēt sabiedriskas un ļaužu pilnas vietas. To vajadzētu pārlaist, par katru cenu neieķeroties jautājumos: «Būt – nebūt?», «Mīl – nemīl?», «Tagad vai nekad?»» uzsver Kristaps Baņķis.

Dižčiks: 10.aprīlis – 3.maijs

Vēl nebeidzoties Veneras cilpai, biznesu, publiskās runas, visa veida komunikāciju, tirdzniecību un transportu ietekmējošā planēta Merkurs 10.aprīlī uzsāks retrogrādo jeb ačgārno kustību, kā iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem lēmumiem un darbību.

«Galvenā problēma būs sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas pazudīs vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās. Daudzas darbības (jo īpaši pirkumi) izrādīsies pagalam neveiksmīgi,» uzsver astrologs, Dižčika termina ieviesējs un ilggadējs izpausmju novērotājs Kristaps Baņķis.

Privāti tas nozīmēs arī sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanu, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanos, nevajadzīgus pirkumus, pārpratumus, dažādu veidu sastrēgumus un tehniskus sarežģījumus. Cilvēki kļūs neuzmanīgi, izklaidīgi, aizmāršīgi, nesapratīsies.

«Dižčika laiks ir tēlaini salīdzināms ar informācijas, tehnoloģiju, komunikācijas, saskarsmes, izglītības un jauniešu jautājumus pārzinošu priekšnieku, kurš devies atvaļinājumā un izdevis noteikumus, ka neviens nedrīkst uzsākt neko jaunu, vien turpināt iesākto. Atstāti bez vajadzīgās vadības un saprašanas šajos jautājumos, cilvēki pieļaus būtiskas kļūdas. Atgriezies no «atvaļinājuma», priekšnieks Merkurs tā vien jaudās labot nebūšanas, neatzīstot neko no paveiktā kā lietderīgu. Biznesā tas nes lieku laika, naudas un darba izšķērdēšanu – kaisīšanu vējā. Visīstākā birokrātija, kur neviens ne par ko nav atbildīgs, bet klapatas aizņem visu laiku,» skaidro Kristaps Baņķis.

Kalendārs Astro Veiksmei

Apzinoties, ka 2017.gads ir kā nosēts ar sarežģītu planētu stāvokli, astrologs Kristaps Baņķis ir radījis īpašo Astro Veiksmes kalendāru. Tajā atrodami labklājībai un uzņēmējdarbībai nepieciešamie katras dienas astroluksofori, labie laiki, spriedzes, astromaģijas datumi un laiki, kā arī veiksmīgās Jupitera stundas. Katram mēnesim pievienoti Astrofonu skaidrojoši apraksti. «Astroloģija tev var palīdzēt, ja tās ieteiktos veiksmes datumus un laikus ievēro ikdienā, katrā svarīgā solī, katrā izvēles brīdī. Tikai tad ir jēga un iespējama būtiska izaugsme!» norāda astrologs Kristaps Baņķis.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu