Video: «Seksuālā dziedināšana» darbojas. Ališa Kīsa nespēj slēpt simpātijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzuņēmums

ASV pilnā sparā rit talantu šova «The Voice» atlase. Atšķirībā no slavenā «X factor» - šeit dalībnieki savu talantu sākotnēji demonstrē žūrijai neredzot. Ja žūrijas loceklis ir ieintriģēts - viņš pagriežas pret dalībnieku, tādējādi apliecinot, ka grib redzēt viņu savā komandā.

JChosen saņēma lielāko atzinību - pagriezās visi žūrijas dalībnieki, tukrlāt, šķiet, ka R'n'B zvaigznes Ališas Kīsa sirds izkusa. Viņa bija samulsusi un sakautrējusies no savām simpātijām. Pārējie žūrijā centās pierunāt harizmātisko dziedātāju pievienoties savai komandai. «Maroon 5»līderis Adams Levins pārsteigumā iesaucās: «Kas tikko notika?» Uz ko kantrīmūzikas zvaigzne Bleiks Šeltons asprātīgi, apspēlējot dziesmas nosaukumu, atbildēja: «Viņš mūs tikko seksuāli izdziedināja!»

Papildus faktors dalībnieka šarmam, protams bija juteklisko mīlas dziesmu granda Mārvina Geja skaņdarba izvēle ar nepārprotamo nosaukumu «Sexual Healing». Dalībnieks - 29 gadus vecais JChosen jeb īstajā vārdā Džošua Hanters - dzimis Džordžijā. Kādreiz veiksmīgi spēlējis universitātes basketbola komandā un sapņojis par NBA karjeru, tomēr ceļa trauma pārvilka šim sapnim svītru. Šobrīd Džošua ir skolotājs un strādā ar bērniem ar īpašām vajadzībām. Džošua ir šķīries un audzina dēlu.

Izbaudiet priekšnesumu:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu