Foto: Maija Silova šķīrusies no garajām matu cirtām (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

TV seja un modes eksperte Maija Silova vienmēr izcēlusie sar pārdomātu un elegantu tēlu. Viens no viņas sievišķības trumpjiem vienmēr bijušas viņas garās, blondās matu cirtas. Tomēr savā jaunākajā «Instagram» foto viņa demonstrē pavisam jaunu tēlu ar īsu matu griezumu. 

Maijas draugi un fani komentāros ir sajūsmā par jauno tēlu, tomēr Maija vēl joprojām nav tieši atklājusi, ka patiešām šķīrusies no garajiem matiem.

Atgādinām, ka vienreiz Maija jau pārsteidza ar šādu krasu frizūras maiņu - toreiz tā gan bija tikai parūka.

 

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

 

bet vai Tu mīlēsi, kad man vairs nebūs sarkanas lūpu krāsas⁉ bonitas sarkanā kleita man vienmēr ir sirdī...vai ?krāsas flakonā? ⭐? будешь ли Ты меня любить, когда у меня не будет красной помады ❌❓? saskaitīju)) 15К⚬?? paldies! нарядилась для вас☝спасибо? have I told you lately that I am glad to have U? Valentine's day dogma? a kiss is still a kiss in Casablanca and a true red lipstick is still hard to find? ✔Mana Valentīndienas noskaņu filma ir Lielās cerības (Great Expectations starring Gwyneth Paltrow), kāda ir Tava???? #tvpresenter #hairstyle #chihaircare #chibaltic #farouksystems #classics #manssamsung #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

 

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu