Saimnieks Mārtiņš Jātnieks mīlestību atradis bez šova (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mūziķis, lauksaimnieks un «Bauskas Kantri festivāla» organizators Mārtiņš Jātnieks «Zelta Mikrofona» ceremoniju apmeklēja daiļas meitenes pavadībā. «Vakara Ziņas» vēsta, ka Mārtiņš pirmo reizi publikā izvedis savu mīļoto  - fotogrāfi un multimediju speciālisti Sintiju.

Mārtiņš zināms kā diezgan aktīvs šovu dalībnieks - muzikālos talantus izpaudis «O! kartes skatuvē», vēlāk viņš centās atrast mīlestību TV šovā «Saimnieks meklē sievu». Tomēr pretendentes uz saimnieka sirdi nespēja atmodināt Mārtiņā dziļas jūtas un viņš savu īsto atradis bez šova palīdzības.

Pāris žurnālam atklājis, ka abi dzīvojot laukos - mierīgā un klusā gaisotnē. Galvaspilsētu un sabiedriskus pasākumus abi apmeklējot reti. Pāra dzīvesvieta esot Bauskas pusē, kur Mārtiņš turpina darbu ģimenes saimniecībā, kā arī Jātnieks vadot savu lauksaimniecības uzņēmumu. Bet muzikālajā lauciņā arī darbi sākot ritēt pilnā sparā, jo jāsāk organizatoriskie darbi «Bauskas Kantri festivālam».

Sintija pasākumam izvēlējās elegantu smaragdzaļu kleitu un pieskaņotu rotu, bet Mārtiņš papildināja zaļo noti ar tāda paša toņa kakla lakatu.

Foto: Jānis Škapars/Apollo
Foto: Edijs Pālens/LETA
Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu