Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11114297t1h93de.jpg)
Nepieciešams:
- 3 olas
- 150 grami paniņu
- 150 mililitri augu eļļas
- 300 grami baltā cukura
- 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
- 2 tējkarotes kanēļa
- 1/4 ēdamkarotes sāls
- 400 grami miltu
- 2 tējkarotes cepamās sodas
- 3-4 vidēja lieluma sarīvētu burkānu
- 200 grami kokosriekstu pārslas
- 200 grami sakapātu valriekstu
- 220 grami konservētu ananāsu ar sulu
- 200 grami rozīnes
- 200 grami krēmsiera
- sviests
Pagatavošana:
Liek sildīties cepeškrāsni uz 175 grādiem. Iesmērē cepamo pannu ar sviestu.
Vidēji lielā bļodā iesijā miltus, cepamo sodu, sāli un kanēli. Noliek malā.
Lielā bļodā sakombinē olas, paniņas, eļļu, cukuru un vaniļu. Visu kopā labi samaisa. Pievieno klāt miltu maisījumu un vēlreiz labi samaisa.
Vidēji lielā bļodā sakombinē sarīvētos burkānus, kokosriekstu pārslas, valriekstus, ananāsus ar sulu un rozīnes. Samaisa kopā un pievieno masai. Visu ievieto cepamajā traukā un cep apmēram vienu stundu.
Pirms pasniegšanas ļauj kūkai atdzist apmēram 10 minūtes. Pasniedz uzsmērējot krēmsieru un dekorē ar valriekstiem.