Juris Kaukulis atklāj savu mīļāko «Dzelzs vilka» dziesmu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

Aizvadītajā mēnesī aizsākās Mālpils poproka grupas «Dzelzs vilks» pastāvēšanas 25. gadskārtas jubilejas koncertturneja ar nosaukumu «Dziesmas pilnmēness naktī».

25 gadu laikā «Dzelzs vilks» savu muzicēšanas stilu mainījis ne retāk kā Ainars Mielavs, tāpēc visai loģisks šķiet jautājums, kura no grupas dziesmām pati mīļākā ir «Dzelzs vilka» līderim Jurim Kaukulim. Šo jautājumu mūziķim uzdevis žurnāls «OK!».

««Tev oranži mati». Nē, nē, sajaucu – «Balerīna»! Par savu mūziku ir grūti teikt - patīk, turklāt es to nemaz neklausos, jo tāpat sanāk katru nedēļu spēlēt. Tiesa, nesen mums iznāca vinila plate, un es esmu to noklausījies. Šad tad sanāk savas dziesmas dzirdēt radio, un par to vienmēr ir ļoti liels prieks. Tas arvien ir pārsteigums, tāpat kā ziemā redzēt zibeni,» stāstījis Kaukulis.

Runājot par to, ko grupai nozīmē šie 25 gadi, Kaukulis saka: «Tas ir milzīgi daudz, neticami daudz, un brīžiem pat liekas, ka sasodīti par daudz, bet es ceru piedzīvot ari trīsdesmit piecus un četrdesmit piecus grupas mūža gadus».

Kā zināms, 25 gadi kopš grupas pirmā albuma iznākšanas ir brīdis, kad tā var tikt uzņemta Rokenrola slavas zālē, taču «Dzelzs vilks» šādu piedāvājumu vēl nav saņēmis.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu